horoszkóp

Monica Bellucci harisnyatartóra vetkőzött

2008.11.05. 15:24
Az olasz modell és színésznő a negyvenen túl sem szégyelli a testét, és mint az olasz GQ magazin fotóiból kiderül, nem is volna rá oka. Bár kezével szemérmesen eltakarja a mellét, a Mátrix dögös színésznője nem először látható egy szál semmiben. Ennek ellenére úgy véli, a nőknek nem a média által beléjük sulykolt szépségideál szerint kellene meghatározniuk önmagukat.

A 44 éves színésznő, akit az egyik legszexisebb kismamának választottak, az olasz GQ magazin novemberi számában harisnyatartóra vetkőzött és a mostanában olyan divatos fekete-fehér fotókon csak kezével fedi el a csupasz kebleit. A Mátrix trilógia legdögösebb szereplője a negyedik ikszen túl sem szégyenlős, hiszen tavaly decemberben például a Paris Match hasábjain pózolt fehérneműben. Sőt, amikor kislányával, Devával volt várandós, a Vanity Fair címlapján vetkőzött, hogy így tiltakozzon az ellen az olasz törvény ellen, ami megtiltja mesterséges megtermékenyítés során a donorsperma használatát.

A karrierjét modellként kezdő híresség egy éve kifejtette, hogy nem feltétlenül kell azonosulni a média által diktált szépségideállal, és az a legfontosabb, hogy bízzunk önmagunkban. "Rengeteg olyan gyönyörű fiatal lány van, aki változtatna magán, pedig erre semmi szükségük, mert még fiatalok. Én nagyon jól érzem magam a bőrömben, és nem azért, mert az emberek csinosnak mondanak, hanem mert olyan életem van, amelyet magam alakítottam ki” – nyilatkozta Bellucci, aki egyébként a szintén színész - és néha rendező - Vincent Cassel neje. Keira Kinghtley mindenesetre irigyli az olasz híresség formáit. „Ciciket akarok! Olyan szeretnék lenni, mint Monica Bellucci, de sosem leszek” – nyilatkozta Knightley, akit a sors kevésbé gazdagon eresztett el ezen a téren. Azért ő is osztja kolléganője véleményét. „Vagyok, amilyen vagyok, és ilyen is maradok…nagyszerű lenne, ha a médiában mindenféle korú, alakú és méretű nőket láthatnánk, nem csak az aktuális trend zászlóvivőit."