horoszkóp

Angelina Jolie művészit villantott Brad Pittnek

2008.10.27. 16:15
Brad Pitt fekete-fehér fotóin büszkén mutatja meg a világnak Jolie mellét és fenekét. Bár Playboy-vetkőzés még nem volt, és egyelőre fiatalkori házipornók se kerültek róla elő, nem ez az első alkalom, hogy a színésznőről aktfotókat láthattunk. Igaz, eddig nem lehettünk biztosak benne, van-e mellbimbója.

A kisebb botrányt kavaró szoptatós fotók és a családi idillt bemutató képek után újabb, jóval pikánsabb felvételek is előkerültek abból a sorozatból, amit Brad Pitt készített a W magazin számára. Az egyik fotón az ellenfénynek és áttetsző pólónak köszönhetően felsejlik Angelina Jolie egyik melle, a másik képen pedig a feneke.

Klikkeljen Jolie mellbimbóiért!

Bár a színésznő hat gyermek anyjaként egyre inkább ügyel arra, hogy - az elkerülhetetlen a paparazzófotókon és filmszerepein kívül - minél kevesebb fedetlen bőrfelületet mutasson, nem ez az első eset, hogy láthattuk őt pucéron - igaz, mindig csak úgy, hogy olyan nagyon azért semmi ne látsszon. Fenekét a Vanity Fair 2006-os hollywoodi különkiadásában tette közszemlére: itt hason fekszik egy kádban; Tom Ford pedig külön kérte a magazin szerkesztőit, hogy az Annie Leibowitz készítette fotóról ne vágják le Jolie fenekét. Persze ez a kérés nyilván csak az érintett beleegyezésével ment át.

A Playboy kimaradt

A színésznő 2007-ben az Esquire magazin címlapján is pózolt meztelenül, bár ott is ügyesen, egy óriási szaténleplet használva a látnivalók elrejtésére. Ennél kitárulkozósabb dolgokat azonban nem vállal, és a celebvilágban szinte hagyománynak számító Playboy-magazinos vetkőzést is kihagyta, pedig Scarlett Johansson mellett ő az, akit Hugh Hefner szívesen látna az újságja címlapján. Hefner először 2006-ban, Jolie első gyereke, Shiloh születése előtt nyilvánította ki, hogy Angelina Jolie álmai modellje.

A Playboy alapítójának vágyait egyelőre egyik híresség sem kommentálta, ugyanis mindketten inkább világmegváltással vannak elfoglalva. A hatgyermekes Jolie például kétmillió dollárt adományozott, hogy az etiópiai fővárosban felépítsenek egy központot az AIDS-árvák számára, valamint a gyógyszer-rezisztens TBC ellen is küzd. Múlt héten pedig ENSZ-jószolgálati utazó nagyköveti munkásságát is újrakezdte, amikor Afganisztánba látogatott, hogy személyesen győződjön meg a külföldi menekülttáborokbl hazatelepülő családok sorsáról. Scarlett Johansson is nagyon küzd: amikor épp nem Barack Obama megválasztatásával van elfoglalva, nyílt levélben hívja fel a figyelmet a mobiltelefonok újrahasznosítására, vagy AIDS-klinikákat látogat Ruandában – írja a aceshowbiz.com.

Vallási ikon

Jolie világmentő imidzse sokaknak bejön: a majdnem meztelen Vanity Fair-fotók mellett vallási témájú képre ihlette Kate Kretz amerikai festőnőt. A művésznő Szűz Máriaként ábrázolta Jolie-t "Blessed Art Thou" azaz "Áldott vagy te" (az asszonyok között) című képén: "Azért esett Angelina Jolie-ra a választásom, mert voltaképp valami jót igyekszik tenni celebstátuszát felhasználva" – magyarázta el a művésznő.< /p>

Svéd szakemberek pedig nemrég elkészítették a Színes Bibliát, ami a világ egyik legismertebb könyvének a bulvárlap-olvasókra optimalizált változata. A műben a bibliai gondolatok illusztrálására celebritások fotóit használják, melyek közül Angelina Jolie természetesen kihagyhatatlan. "Van a lakosságnak egy jelentős százaléka, amely intelligensnek, műveltnek tekinthető, de nem különösebben vallásos és nem olvassa rendszeresen a Bibliát. Ez a csoport valószínűleg sokkal érzékenyebben reagálna mindarra, ami körülötte történik, ha többször a kezébe venné" - nyilatkozta udvariasan Larry Norton, a Színes Bibliát kiadó Illuminated World vezetője.