Gregor Bernadett kibékült a férjével

2008.12.18. 10:26
A színésznő ugyan nyáron benyújtotta a válókeresetet, de az ünnepek közeledtével úgy döntött, hogy ad egy új esélyt férjének, Somogyi Istvánnak, hiszen kisfiának apa, neki pedig társ kell. A férfi szerint nincs tökéletes házasság, és az a fontos, hogy a konfliktusok ellenére mégsem váltak el.

A színésznő a Story magazinnak elmondta, nem válik el férjétől, Somogyi Istvántól, vagyis újra együtt vannak. A pár útjai még nyáron váltak külön, miután fény derült a férfi hűtlenségére és a színésznő elveszítette magzatát. Somogyi István állítása szerint nem lépett félre, csupán ismerkedett, de ez állítólag nem hatotta meg feleségét, aki még a zárat is lecserélte lakásának ajtaján. Gregor Bernadett agykontrollal tette túl magát a szakításon, valamint gyermeke elvesztésén. A Blikk szerint egy hónappal azután, hogy kidobta férjét otthonából, beadta a válókeresetet.

Az elválasztó tárgyalásra azonban már nem ment el - állítja a lap egyik forrása, és ebből többen azt a következtetést vonták le, hogy a pár ismét kibékült. Ráadásul a lap egyik olvasója egy bevásárló központban leste meg a színésznőt és a táltost. Gregor Bernadett elmondta a karácsony közeledtével döntött új, hogy ad még egy esélyt kapcsolatuknak, mivel rájött, hogy két kisfián kívül nem lesz mellette senki az ünnepek alatt. Somogyi István elmondta, szerinte tökéletes, konfliktus nélküli házasság nem létezik és az együtt töltött öt év valóban eseménydús volt. "Lehet, hogy egy kívülálló számára elfogadhatatlan, hogy egy pár már háromszor külön költözött. De szerintem sokkal fontosabb, hogy mi mégsem váltunk el" - tette hozzá. A külön töltött idő arra is jó volt, hogy rájöjjön, hogy milyen jó édesanya kedvese, aki egyébként esendő nőként definiálta magát, akit főként érzelmei irányítanak.