Beyoncé pénteken férjhez megy

2008.04.03. 11:30
Az énekesnő és pasija, Jay-Z április 4-én most már aztán tényleg összeházasodik – állítja Perez Hilton, a bloggerből lett celeb. Ha esetleg nem is pénteken, de három hónapon belül valóban megtörténhet az esemény: a lapok értesülései szerint a pár kedden valóban kiváltotta a házassághoz szükséges engedélyt, ami hatvan napig érvényes.

A hírhedt celebblogger, Perez Hilton információi szerint az énekesnő és pasija, Jay-Z április negyedikén, azaz pénteken kimondja a boldogító igent. Bár az utóbbi pár évben többször is felröppent a pletyka, miszerint az énekesnő és vőlegénye végre oltár elé áll, most végre biztosnak tűnik, hogy ha nem is pénteken, de két hónapon belül mindenképpen összeházasodnak. Egy szemtanú szerint ugyanis kedden a scarsdale-i városházán kiváltották a házasságkötéshez szükséges engedélyt – írja a Star. „Egy ügyvéd egyeztette le az időpontot. Beyoncé, Jay-Z és kísérőik három óriási terepjáróval érkeztek meg a helyszínre. Senki nem zavarta őket, vagy készített képet róluk” – tette hozzá az illető.

Menyasszony, vőlegény

A pár együtt töltötte ki az igényléshez szükséges papírokat, majd Beyoncé pár perccel később egyedül szállt be az egyik autóba. Jay-Z ügyvédje társaságában még körülbelül fél óráig tartózkodott bent. Amikor a hivatalnok végzett a papírmunkával, kivitte a dokumentumokat az énekesnő járművéhez, hogy alá tudja írni őket. Az engedély hatvan napig, azaz két hónapig érvényes. A két híresség szóvivője egyelőre nem kommentálta a lapok értesüléseit.

Beyoncé és Jay-Z 2002-ben kezdett el találkozgatni, és az utóbbi pár évben egyre többször állították különböző források, hogy nemsokára az esküvő is esedékes. 2006 decemberében például az a hír járta, hogy a szerelmesek négy napos lagzit csapnak a Karib tengeren a hiphop mogul 37. születésnapjával összevonva. Ez kacsának bizonyult. A sajtó legközelebb tavaly júniusban kezdett el arról cikkezni, hogy bekötik Jay-Z fejét. A rapper állítólag egy romantikus cannes-i kirándulás alatt kérte meg kedvese kezét, ő pedig igent mondott. A bennfentesek szerint a pár ősszel, a Hawaii-szigeteken lépett volna frigyre. Ez sem volt igaz. Decemberben pedig szinte mindenki biztosra vette, hogy a pár egy párizsi titkos szertartáson végre kimondta a boldogító igent, és nem hagyományos jegygyűrűt húztak egymás ujjára, hanem személyes jellegű feliratokat tetováltattak a gyűrűsujjukra.