horoszkóp

Beyoncé most már tényleg férjhez megy

2007.06.05. 19:41
A művésznő családról, gyerekekről álmodik; a hosszú út első lépése az esküvő lehet. A világszép énekesnő nem tudott ellenállni a cannes-i leánykérésnek, a nagy esemény Hawaii szigetén lesz.

Bár a legutóbbi kísérlet eredménytelenül végződött, de talán most összejön: Jay-Z megkérte kedvese, Beyonce Knowles kezét - kürtölte világgá a Femalefirst.

Szexi bébi

A hiphop sztár egy romantikus cannes-i kiruccanás alatt kérte meg az énekes-színésznő kezét, a világ legszexisebb nője pedig igent mondott. Az ifjú pár már esküvőjét tervezgeti. Ősszel meg is szeretnék tartani a nagy eseményt; méghozzá nem is akárhol: Hawaii szigetén. Beyoncé azt nyilatkozta, hogy férjhez akar menni, és családot szeretne, két fiúról és egy kislányról álmodozik. "Ha valaki szereti a másikat, akkor gondoskodik róla és tiszteli. Jay és én tiszteljük egymást."

Jay-Z Londonba is elrepült, hogy megnézze kedvese fellépését angliai turnéjának utolsó állomásán, a Wembley-ben. A 37 éves hiphop guru még lemezbemutató turnéját is lemondta, hogy meglepje 25 éves menyasszonyát. Egy ismerősük szerint Jay akkora gyémántot ígért arájának, amekkora csak az ujjára ráfér. "Ez lesz az a hiphop esküvő, ami túl fogja szárnyalni az összes eddigi hip-hop esküvőt." - állítja egy másik forrás.