horoszkóp

Majka kurvaanyázott a birkagázolásnál

2007.10.24. 15:26
Majka érti a dolgát, mint műsorvezető és azt is tudja, hogy az állatkínzás csúnya dolog. Ennek megfelelően, önmagát nem meghazudtolva ordítozik a Sofőrök Bélájával, mikor az megpróbál keresztülhajtani ártatlan áldozatán. Video.

Majka egy érző lény, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy őszinte aggodalommal nézi végig, ahogy a Sofőrök Bélája belehajt egy szegény, ártatlan birkába. A szerencsétlen vezető persze csak a műsor követelményeinek próbált megfelelni, ami feltehetően sikerült is, ugyanis nem tudta megvárni a birkanyáj elhaladását, neki gázt kellett adnia.

Ezt mi videónkon Majka szemszögéből figyelhetjük a birkapásztor jelenlétével, aki szintén aggódva figyeli, hogy fog a Viasat hentese keresztülvágni jól őrzött nyáján. Majka már az elején érzi a bajt, kicsit káromkodik, kicsit aggodalmaskodik, de akkor még azt hiszi van remény.

A birka túlélte!

Pedig nincs. Az állatvédők persze azonnal felháborodtak, kikérték maguknak az egész műsort, ami feltehetően jót tett a Sofőröknek, pláne mivel a sztori valójában hepi enddel végződött, a pórul járt birka ugyanis saját lábán távozott, miután Majka heves bazmegelések közepette rükvercbe parancsolta játékosát. De hiába látszott ártalmatlannak az eset, birkát sérülései miatt végül le kellett vágni.

„Te agyatlan hülye, belehajtasz négyszázzal hetvenmillió birkába?” – túloz az ózdi hős, de hatásosan, Béla ugyanis azzal védekezik, hogy nem látta a birkát a birkáktól, ám ez aztán végképp elszakítja a húrt az egykori villalakónál. A háttérben valaki csendesen ráadásul megjegyzi, hogy egy ilyen birka darabja 30 ezer forint, de ezzel aztán senki nem foglalkozik.

Playmate szelídíti a hőst

A nézőket mindenesetre megnyugtathatja a tudat, hogy a műsorvezető igazán szívén viseli az állatok sorsát, és bizony nem vallja a mindent a showért elméletet, hiszen minden erejével azon volt, hogy megmentse az ártatlan birkát, akin annyi karcolás sem esett, mint a Britney Spears gázolta paparazzón. Majkát sajnos nem sikerült elérnünk, így nem tudjuk, hogy a nagy együttérzés azért van-e, mert mintha összejött volna a 2005-as Playmate jelölttel, Zana Katalinnal, akivel egy pókerpartin láttuk búgni.