horoszkóp

Bochkor Gábort hitelrontásért pereli a volt férj

2007.11.04. 12:08
Az apasági per megvolt, most jöhet a következő felvonás: az új eljárás tárgya a hitelrontás és a sajtóhelyreigazítás kérése. Az érintett felek nem nyilatkoznak, folyt. köv.

A közelmúltban már úgy tűnt, hogy a névváltoztatással rendeződött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislányának sorsa, de a Bors információi szerint jön a következő forduló. Az egykori férj, dr. Szilvay Attila jó hírneve megsértése miatt ugyanis beperelte az ifjú apa munkaadóját, a Sláger Rádiót, és sajtóhelyreigazítást követel.

Bochkor élő adásban beszólt

A műsorvezető a Bumeráng egyik adásában alaposan kiosztotta elődjét, szerinte Várkonyi Andrea volt férje többször is keresztbe tett nekik: a szocpol támogatás visszafizetése miatt késleltette a névváltoztatást; miatta nem mehettek családostul Rodoszra nyaralni, mert a kis (akkor még Szilvay) Nóra csak akkor kaphatott útlevelet, ha arra az egykori férj engedélyt ad. Bochkor ezek után sem fogta vissza magát, diszkréten a gyógyszeripar császárának, Kalmopyrin-ügynöknek nevezte Szilvayt. Slusszpoénként egy lelkes hallgató azt üzente a Bumeráng stábjának, hogy adják meg neki a volt férj címét, ő majd elintézi az illetőt.

Szilvay nem hagyta szó nélkül

A volt férj a hallottak miatt hitelrontásért beperelte a Sláger Rádiót és sajtóhelyreigazítást követel. Bochkor azt állítja, ő nem bántott meg senkit, csupán Szilvay nyilatkozatait "igazította helyre". Az első tárgyaláson kiderült, hogy az ifjú szülők egyszer sem kérték meg az exférjet, hogy engedélyezze a gyermek útlevelének kiállítását. Ami továbbra is erősen vitatott, az a névváltoztatás késleltetése és a szocpol támogatás visszafizetésének ténye, illetve időpontja; ezen kérdésekben a felek álláspontja homlokegyenest ellentétes. Az ügyről sem Bochkorék, sem dr. Szilvay nem kívánt nyilatkozni.

Folyt. köv.