horoszkóp

Hastánccal csábít Bódi Sylvi

2007.11.22. 10:45
Hastánccal fogja elcsábítani jövendőbeli szerelmét Bódi Sylvi. A playmate új hobbija ugyanis a keleti mozgásművészet. Ráadásul azt tervezi, hogy egészségközpontot nyit. A McDonald's-nak viszont nem árul hamburgert, hiszen saját gyerekét sem etetné a gyorsétterem szerinte egészségtelen kajáival.

Bódi Sylvi a vitorlázás után új hobbit talált magának: a táncterembe siet, hogy barátnőivel egy hastánctanárnő instrukcióit követve ringassa csípőjét a tükrök előtt.

"Már régóta szeretnék megtanulni hastáncolni, mert nagyon vonz a közel-keleti és a távol-keleti kultúra. Táncolni is régóta szeretek, fiatalkoromban versenytáncoltam. Egyiptomban például egy hastáncosnő kihívott engem és anyukámat a színpadra. Mi annyira jól nyomtuk, hogy letáncoltuk még őt is. Anyukám is ugyanolyan temperamentumos, mint én" - meséli a Playmate, aki Shakira koncertje után még inkább kedvet kapott a keleti mozdulatokhoz. Ezt el is mondta egy interjúban, ekkor érkezett a hívás Áncsán Anikó hastáncostól: "Anikó éppen látta a velem készült interjút. Vele egy évben, egy napon, ráadásul egy városban, Debrecenben születtünk, így azt mondta, sorszerű a mi találkozásunk és szívesen tanít engem".

Bódi Sylvi egyébként csupán a saját örömére, kikapcsolódásként táncol, ám ha lesz új szerelme, biztosan megmutatja neki a csábító mozdulatokat. Amelyek egyébként igazán jól mennek neki - erősíti meg a tánctanárnő.

Nem árul hamburgert

A modell az egészséges életmód híve, ezért nem is érti, hogy jöhetett szóba a neve egy gyorsétterem reklámkampányával kapcsolatban. "Az nem igaz, hogy még sosem ettem a McDonald's-ban, évente talán egyszer-kétszer elmegyek, ha nagyon muszáj. Ráadásul vega vagyok, így nincs is számomra túl nagy választék" - mondta a Playmate, aki elárulta, egy bioboltban viszont napokon keresztül árulná az egészséges ételeket, ingyen és bérmentve.

"Talán azt hitték, ezt is csak úgy elvállalom, mert nagyon sok mindent csinálok: jótékonykodom, a Liliom Program arca vagyok, és fővédnökként tevékenykedem a debreceni mozgássérültek szervezeténél". A modell elmondta, nem reklámoz olyat, amit ő egészségtelennek tart, hiszen még a saját gyerekeit sem vinné be a gyorsétterembe, ahol a gyerekeket "játékokkal fanatizálják". A modell elmesélte, azt tervezi, egy egészségközpontot nyit, ahol természetgyógyász módszerekkel gyógyítanák a pácienseket. Ehhez akár egy főiskolát vagy egy természetgyógyász-képzést is szívesen elvégezne. "A természetes gyógymód híve vagyok, ami a test, szellem, lélek oldaláról közelíti meg a betegségeket" - mondta Bódi Sylvi.