Bodri Krisztina az idei Miss World Hungary győztese

2007.09.26. 22:20
Véget ért az egyhónapos idegtépő várakozás és felkészülés. A szépségverseny fődíját, vagyis az autót Bodri Krisztina vihette haza, és ő képviseli majd hazánkat a kínai világdöntőn december 1-én. A Velvet különdíját pedig Gräff Dóra Eszter vehette át.

A Miss World Hungary döntőjét a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban rendezték meg. A kétórás showműsor a huszas-, harmincas évek világát idézte. A huszonegy lány először koktélruhában ruhában vonult végig a színpadon, ezt követte a fürdőruhás, majd az estélyi ruhás felvonulás. A különböző "körök" között művészek szórakoztatták a közönséget. Röviddel tíz óra előtt megkezdődött az eredményhirdetés.

Bodri Kriszta

And the winner is ...

A zsűritagok döntése értelmében Bodri Krisztina, a huszonegy éves kommunikáció szakos és joghallgató képviselheti országunkat a világversenyen. A szőkeség örömkönnyeivel küszködve lépett az őt megillető trón elé és mielőtt a tavalyi győztes, Tóth Renáta fejére helyezhette volna a koronát, jólnevelt királynőként végigpuszilt mindenkit, aki körülvette. És hogy mit várhatunk a királynőtől a jövőben? Nos, erre előrelátóan már a középdöntő után rákérdeztünk. "Ha sikerülne győznöm a döntőben, akkor megpróbálnám a szépségversenyek varázsát visszahozni a köztudatba, ami más országokban megvan. Itt Magyarországon hetente rendeznek egy újabb versenyt, és az emberek nem tudják eldönteni, hogy most ki kicsoda. Szeretném, ha az emberek nem lenézően szemlélnék ezeket a szépségversenyeket, és drukkolnának a királynőnek, kíváncsiak lennének arra, hogy mit fog elérni a világversenyen. Célomat nyilván a médián keresztül lehet elérni. Reménykedem, hogy sok helyre meghívnak" - válaszolta kérdésünkre Bodri Krisztina, aki egy másik célt is kitűzött maga elé. Ha a szépségversenyek hírnevét helyreállította, valószínűleg a rossz fiúkat küldi majd rács mögé. "Főleg az ügyészi pálya vonz, de még nem döntöttem el konkrétan, hogy a jognak melyik ágával fogok foglalkozni."

Az udvarhölgyek

A második udvarhölgy Freire Szilvia lett, akire ugyan már a budapesti középdöntőn felfigyelt a zsűri, de a Velvet olvasói kegyetlenül elbántak vele, szavazásunkon ugyanis csak utolsóként végzett. G. Nagy Lilla éppen hogy lecsúszott a koronáról, ugyanis ő lett az első udvarhölgy. Úgy tűnik, ez az év a budapesti jelölteknek kedvezett és a bokán lévő tetoválás sem jelentett hátrányt. Sőt!

Gräff Dóra Eszter

Velvet-különdíj

Nemrég megkértük az olvasókat, hogy a huszonegy döntős közül voksoljanak arra a lányra, aki szerintük a legszebb. A legtöbb szavazott Gräff Dóra Eszter kapta, aki idén már a Miss Turizmus versenyen is szerencsét próbált és második lett. A lányt, aki a tanuláson kívül modellkedéssel foglalkozik, a középdöntő után arról kérdeztük, hogy milyen jó ügy mellett állna ki, ha esetleg ő nyerne. "Elég sok probléma van hazánkban, Európa szerte és a világon mindenhol. Ilyen például a szegénység, az, hogy az emberek nem tisztelik egymást, a növekvő agresszivitás. Ez engem mind nagyon zavar. És ott van persze az állatok védelme."

Közönségdíjas

Nemcsak a Velvet olvasói, hanem a tévé nézői is megszavazhatták a saját favoritjukat. A közönség Komenda Mónikát találta a legszebbnek. Így a huszonkét éves orosz szakos hallgató a Répce és a Főiskolák Szépe verseny első helyezése után egy újabb címmel gazdagodott. Igaz, célját nem érte el, ugyanis Bodri Kriszta elhalászta előle a kocsit. "Elsőként a nyeremények érdekelnek, most például az autó. Ugyanis nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy vegyen egy kocsit magának, így nekem sem. Másrészt még soha nem voltam világversenyen, szóval szerettem volna ezt is kipróbálni" - nyilatkozta Komenda Mónika a középdöntő után.