Konta Barbara személyében megtaláltuk a legszebb mellű magyar celebet. Most a hazai sztárok popsijai felett ítélkezhetnek. Miután összegyűjtöttük az önök javaslatait és megnéztük a férfimagazinok felhozatalát, kiválasztottunk nyolc magyar hírességet, akik részt vesznek a Velvet fenékversenyén. Szavazzon, a tizes a legjobb, az egyes a legrosszabb!
A szavazásnak vége

1. Fresh Wiki

Hogy Fresh Wiki tud-e énekelni, vagy valóban csak tátog, az jelen esetben valószínűleg érdektelen információ. A híresség mindenesetre több tematikus magazin számára is levetkőzött már, így olvasóinknak elég konkrét képe lehet arról, milyen is Gyulai Viktória feneke. Jelöltünk karrierje csúcsán semmit sem bízott a véletlenre, és komoly tornagyakorlatokkal formálta a közönség szerint legfigyelemreméltóbb testrészét – tudtuk meg egyik Indexes kollégánknak köszönhetően. A Fresh tagját egyébként két egymást követő évben az FHM olvasóinak szavazatai alapján a legszexisebb nőnek választották.

Még nem érkezett szavazat

2. Karsai Zita

A Megatánc egykori versenyzője először azért vetkőzött le a kamerák előtt, hogy fedezni tudja autója javításának költségeit. Miután a TV2 műsora révén ismerté vált, ismét csupasz hátsóval pózolt. Igaz, ezúttal egy férfimagazin kedvéért vállalkozott erre a feladatra. "Nem az volt a lényeg, hogy levetkőztessenek, hanem az, hogy a képeknek tartalma is legyen" – nyilatkozta Karsai Zita, aki állítása szerint nem egy szégyenlős lány. A táncoslány idomait azóta csak különböző vízzel kombinált performanszok során csodálhatjuk meg.

Még nem érkezett szavazat

3. Görög Zita

Úgy tűnik, hogy az éppen várandós modell egyetlen felsorolásból sem hiányozhat. Görög Zita néhány nappal ezelőtt második lett házi mellszépségversenyünkön, celeblistánkon pedig jelenleg a hatodik helyen tanyázik. Vagyis sejtéseink szerint rajongói bizonyára most sem hagyják őt cserben. Akit kétségek gyötörnek, tekintse meg három, hazánkban is kapható férfimagazinok azon példányait, amikben óriási szerepet kaptak Görög Zita formái.

Még nem érkezett szavazat

4. Dundika

Szentiványi Hajnalka, vagyis Dundika nemrég testvérével, Brigittával pózolt a Playboy címlapján. A képek alapján ugyan nehéz eldönteni, hogy mennyire függ a genetikai adottságoktól a fenék formája, hiszen nem tudjuk, hogy a testvérpár hogyan ügyel alakjára, de az biztos, hogy a két lány nagyon hasonlít egymásra. Ennek ellenére vigyázó szemüket csak a playmate hátsójára vessék, ugyanis csak őt nevezték be szépségversenyünkre. Kukkolni viszont tilos, ugyanis a híresség nem riad vissza attól, hogy értesítse a rendőrséget, ha valaki titokban lesi meg bájait.

Még nem érkezett szavazat

5. Bódi Sylvi

Bár a modell egyik téli vakációja során felszedett pár kilót, úgy tűnik, hogy ez olvasóink szemében csak az előnyére vált. Az egykori playmate egyébként sokáig nem volt elégedett testével, de megtanulta elfogadni, sőt, szeretni hibáit. „Szeretem, ha van valami pici, apró hiba rajtam. Ettől jó az ember kisugárzása” – nyilatkozta röviddel azután, hogy ő lett az FHM magazin legjobb nője. Pár évvel korábban egyébként capoeira aerobikkal próbált formás feneket varázsolni magának, melleit pedig egy speciális masszázzsal formálta.

Még nem érkezett szavazat

6. VV Sziszi

A Való Villa egykori lakójának minden idoma természetes és nem kell diétáznia ahhoz, hogy szó szerint jó formában legyen. Hogy ez a módszer mennyire jött be a go-go táncosként ismert Fekete Szilvia számára, az a Playboy decemberi számából mindenki számára kiderült. A Spanyolországot is megjárt híresség egyébként többször is hangsúlyozta, hogy munkája során soha sem vetkőzik, csupán táncol. Mottója: „Az élet szépségét nem lehet csinos külsőben keresni, az ember szépsége valahol benn, valahol mélyen az emberben alakul ki."

Még nem érkezett szavazat

7. Dukai Regina

Bár az egykori Coca-Cola Ezüstlány keble nem nyerte el az olvasók tetszését, talán most többen voksolnak rá. A néha fiús, néha szexi híresség bájai egyébként nemrég külföldön mérsékelt sikert arattak; június 23-án ugyanis Dukai Reginát választotta a Doubleviking nevű amerikai férfimagazin a nemzetközi mezőnyből a nap lányának. A híresség, akinek saját ruhakollekciója is van, nem igazán ugrott ki a bőréből, amikor egy munkatársunk megkereste ezzel a hírrel. Talán egy hazai pályán aratott sikernek jobban örülne.

Még nem érkezett szavazat

8. Voksán Virág

És most következzen egy olyan ismert női celeb, aki saját bevallása szerint elégedett fenekével, amit ő maga „formálgatott”. Stohl Andrásnak köszönhetően nemrég azt is megtudtuk, hogy pontosan milyen bugyiba rejti a hátsóját a 2006-os playmate-választás közönségdíjasa. A színész ugyanis az RTL Klub főzősműsorának felvételekor Voksán Virág fehérneműs fiókjából kicsempészett egy szexi tangát.

Még nem érkezett szavazat