horoszkóp

Mi történik Lara Flynn Boyle arcával?

2008.04.03. 14:10
Kapcsolódók (1)
A Twin Peaksből, majd később Jack Nicholson barátnőjeként ismertté vált színésznő arca a felismerhetetlenségig felpuffadt, évtizedekkel néz ki idősebbnek a koránál.

A 38 éves színésznőre a Beverly Hills-i Mr. Chow étterem előtt csaptak le az autogramvadászok, de – mint az Egostatic website írja – maguk is elbizonytalanodtak, vajon a megfelelő személyt kapták-e el. A színésznő arca ugyanis szinte a felismerhetetlenségig puffadt és megereszkedett egykori külsejéhez képest.

Boyle már régebben beismerte, hogy sokáig küzdött anorexiával, hat évvel ezelőtt, Nicholsonnal történő szakítása után egy ideig komolyan ivott, és ekkoriban beszélt arról is, mennyire retteg az öregedéstől. „Tudom, hogy lassan kifutok az időből. Idős nőkre nem nagyon írnak szerepeket. Bizonyos mennyiségű hiúsággal érthető, hogy egyáltalán nem tekintek várakozással az öregedés elé – szerintem most épp elég jól nézek ki” - idézi őt a Daily Mail. Valószínűleg ezért is próbálta plasztikai műtétekkel feltartóztatni a folyamatot, az azonban nem volt szerencsés döntés, hogy jellegzetes formájú, szép ajkait virsliszájjá pumpáltatta.

A színésznő a Law & Order című sorozatban is feltűnt egy epizódszerepben, és már ekkor is nagy figyelmet keltett az átalakulása. A Yahoo Answers fórumán külön topic is nyílt „Ez most tényleg Lara Flynn Boyle a Law & Order épp futó részében? Nem úgy néz ki” címmel. Egy hozzászóló szerint „hát igen, ez az eredménye, mit képes okozni ha hosszú évekig étkezési zavarokkal küzd, drogozik és plasztikáztat valaki”. Mások szerint „olyan mintha egy autóbaleset után botoxból és kollagénből rakták volna össze újra az arcát”.

Nem tehet róla

Több forrás szerint is elképzelhető azonban, hogy Boyle valamilyen betegséggel küzd, és ezért – vagy az erre kapott szteroidtartalmú gyógyszerek mellékhatása miatt – változott meg ennyire. A Yahoo Answers fórumának egyik hozzászólója szerint a színésznő egy ideje artritisszel (az ízületek krónikus gyulladásos állapota) küzd, a Celebitchy blog úgy tudja „valamilyen autoimmun betegség" lehet az ok; mindkettő esetében szteroidtartalmú gyógyszereket kellene szednie, ami okozhat ilyen mellékhatást. Mások szerint a Law & Orderben úgy tűnt, alig tudja használni az arca egyik felének mimikai izmait, ami általában (a túlzott botoxozást elvetve) agyvérzés után visszamaradó (de később regenerálódó) tünet.

Lara Flynn Boyle most és egy évvel ezelőtt (Fotók: Barcroft/PR Photos)

A Celebitchy blog szerint mindenesetre Boyle „talán azért is jelent meg a nyilvánosság előtt, mert nemsokára beszélni is fog erről. Nem mintha bárkire is tartozna a betegsége, de egyetlen celebritás se mutogatja magát a Mr. Cowban, ha nem akarja, hogy felfigyeljenek rá”. Hivatalosan egyelőre még senki nem nyilatkozott az ügyben, Boyle-t azonban az elmúlt egy évben nem lehetett nyilvános eseményeken látni.