horoszkóp

Korbácsok és jelmezek Britney Spears titkos szexszobájában

2007.11.29. 15:28
Szexjátékszerek, jelmezek, és tükör a plafonon - ilyesmik alkotják az énekesnő titkos szobájának felszerelését. Ezen kívül pedig szaros kanapék - ha hihetünk az önzetlen titkos informátoroknak.

Az énekesnő Mulholland Drive-i otthonában van egy Fantasy Room néven emlegetett helyiség, ahol Spears a szadomazo játékait bonyolítja - állítja az amerika Star Magazine titkos informátora. A ház második emeletén lévő szobában tükör van a mennyezeten, szőrmével bélelt bilincsek lógnak az ágyat körülvevő fém állványról, egy üvegedényben pedig rengeteg féle korbács, paskoláshoz alkalmazott lapátok és csiklandozásra használható tollak állnak. Egy hatalmas gardróbszekrényben pedig rengeteg szexi jelmez: „Iskoláslány-uniformisa is van, szobalányegyenruhája, meg Hamupipőke-jelmeze. Totál szexfüggő” – állítja a forrás, aki szerint az énekesnő sokszor a lakás más részein is elölhagyja a szexjátékszereit. Ennek Kevin Federline ügyvédei – akik folyamatosan mindent latba vetve próbálják bizonyítani, mennyire rossz anya ügyfelük exneje -, nyilván csak örülnek.

Ahogy annak is, hogy a titkos informátor szerint nem csak emiatt kevéssé alkalmas Spears háza a gyerekek nevelésére, hanem azért is, mert valódi lepratanya. A világos huzatú bútorokon gyanús foltok láthatóak, amelyek kutyakaka és egy-egy félresikerült pelenkázás nyomai is egyaránt lehetnek.

A totál szexfüggőnek nyilvánított Spears most állítólag egy pincérrel jár – bár anyja szerint „ez csak barátság, csak beszélgetnek és Srcrabble-özgetnek néha esténként” -, ez előtt a legutóbbi cd-jének reklámkampányában szexi papot alakító férfimodellt próbálta elcsábítani. Az érintett, John Coulter legalábbis ezt állítja. Meg azt, hogy ő viszont ellenállt, merthogy „nem akart belebonyolódni”.

Mint az OK! magazinnak elmondta, „nyilvánvaló volt a kémia kettőnk közt, azok a végső fotók igen jólneveltek, volt azért pár merészebb is”. Az énekesnő egy ismerőse is megerősítette, hogy a két szereplő közt érezhető volt a vonzalom: „Végig flörtölt a sráccal. Megkérdezte, van-e csaja, és hogy mi a kedvenc szexpozíciója. Volt pár csókjelenetük is a kamera előtt, csak a képek miatt – de azon kívül is!” Spearst ezek után hidegzuhanyként érte, hogy amikor felhívta magához a modellt a szállodai lakosztályába, az mégis nemet mondott. „Azzal rázta le, hogy nem akar belekeveredni ebbe az egészbe” – állítja az információt kiszivárogtató ismerős.

Az énekesnőnek a jelek szerint nem csak a háztartásvezetés nem az erőssége, de a pontossággal is komoly problémái vannak: legutóbbi klipjének forgatásáról 12 órát késett. Második, Piece of Me című klipjének kedden, a Social Hollywood nevű étteremben és éjszakai klubban lett volna a felvétele, és bár reggel 8-ra kellett volna a helyszínen lennie, egész este 7-ig ki se tette lábát otthonról. „Háromtól ott ültünk, és csináltuk a nagy semmit” – dühöngött az egyik táncos az US Magazine-nak. „Végül otthagytam. Totális szervezetlenség volt, éjszakára pedig új embereket kellett berendelniük”. A forgatás végül hajnali ötkor ért véget.

Spears egyébként azt hozta fel mentségként a késésre, hogy aznap volt láthatási napja, és hiába kérte exférjét, Kevin Federline-t hogy tegyék át másik időpontra, az nem járult hozzá a cseréhez. Ezért csak azután tudott elindulni, hogy férje testőre este elvitte tőle a fiúkat. A TMZ ugyanakkor úgy tudja, Spears már háromszor kérte a video forgatásának halasztását, és Federline is azzal védekezett, hogy exneje teljesen kiszámíthatatlanul csereberélgeti a gyerekek láthatási időpontjait.