horoszkóp

Saját gyerekeinek árt legtöbbet Britney Spears

2007.11.15. 19:45
Egy amerikai pszichológus felhívta arra a figyelmet, ami tulajdonképpen nagyon is nyilvánvaló: az énekesnő és exférje háborúskodásának és a gyerekelhelyezési per körüli botrányoknak éppen a gyerekek isszák meg a levét.

"Spears és Federline mindent rosszul csinál. A szülők közötti konfliktus nagyon káros a gyerekekre" - kommentálta Larry Ganong, a Missouri egyetem professzora Spears és Federline gyereknevelési módszereit az ANI hírügynökség szerint. Az egyetem családterápiás módszerekkel foglalkozó szakembere kijelentette: nem érti, mit művel K-Fed és Spears.

Mintha üzlet lenne

A professzor egy olyan programot dolgozott ki, amely arra kínál megoldást, hogyan tehetik félre a saját konfliktusaikat gyermekeik érdekében a válófélben lévő házasok. Ganong elmondta, nem arra van szükség, hogy a szülők újra kibéküljenek, hanem arra, hogy a személyes ellentéteken felülkerekedve összefogjanak a közös cél, vagyis gyerekeik érdekében "úgy, mintha üzleti partnerek lennének" - mondta a professzor.

Kérdés azonban, hogyan szakítanak erre időt a volt házasok. Britney ugyanis állítólag nagyon elfoglalt új albuma miatt, nemrég plasztikai sebésznél járt, hogy ajakfeltöltése után zsírpárnáitól is megszabaduljon, folyamatosan drogtesztekkel zaklatják, folyik a gyerekelhelyezési per és mindezek mellett mostantól - édesanyja közbenjárására - még pszichológushoz is kell járnia. Ismerősei ugyanis azzal próbálták kimosni őt a drogvádak alól, hogy igazából csak megőrült.

Az excsajnak sikerült

Federline előző csaja, Shar Jackson - aki egyedül neveli a Federline-tól született két gyerekét, az ötéves Korit és a hároméves Kalebet - ugyanakkor mintha magától is rájött volna erre. Jackson nagylelkűen felajánlotta, szívesen figyel Spears két gyerekére is, mert szerinte fontos, hogy a négy kicsi továbbra is minél többet találkozzon: "Nagyon kötődnek egymáshoz. Szeretik egymást, szükségük van a többiekre". Federline excsaja egyébként már túltette magát a szakításukon, azt állítja, most már a legjobb barátok egykori pasijával. " Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatunk rajtunk kívülálló okokból nem volt működőképes, és most már megbékéltünk ezzel. De attól még részei vagyunk egymás életének, és ez fontos, mert így a gyerekek látják, hogy attól, hogy nem vagyunk együtt, még lehetünk jóban".