Britney Spears gogotáncosnőkkel cserélt ruhát

2007.02.16. 11:22
Érezte már úgy, hogy mégse a megfelelő ruhát vette föl estére? Britney már igen, de meg is oldotta.

Britney Spears gyors helyzetfelismerő képességről tett tanúbizonyságot, amikor vasárnap végre egy kicsit szórakozott volna a New York-i One klubban, de a helyszínen ráébredt, hogy rossz öltözéket választott az alkalomhoz. Arról nem szól a fáma, hogy mi baja volt a kis piros ruhával, ami a fotók tanúsága alapján amúgy elég későn kezdődött és korán ért véget, de az biztos, hogy a probléma azonnali megoldásért kiáltott.

Spearst nem könnyű alulöltözni, ezúttal is csak a bár gogotáncosnőinek sikerült a mutatvány. Tüstént magához is hívatta őket, a lányok pedig annyira megtisztelve érezték magukat, hogy rögtön levitték alagsori öltözőjükbe, és adtak neki egyet munkaruhájukból, ami bikiniből és neccharisnyából állt - tájékoztatott a People magazin. A híresen szégyenlős sztár azért ezt kiegészítette még egy fehér inggel, és így ment vissza táncolni.

Britney már előző éjjel telehányta egy másik hely vécéjét, ezért ezúttal nyugis estét tartott és csak egy kis pezsgőt szopogatott. Barátnőit, akikkel érkezett, hamar ott is hagyta, és az est nagyrészét újdonsült táncoslány-barátnőivel töltötte, akiknek az összes ruháját felpróbálta, majd a bikinis harisnyás összeállításban távozott.

Daryl Hannah is hasonlóan rövid piros ruciban nyitotta meg múlt hétvégén a pesti operabált. Bár ehhez az alkalomhoz az összeállítás nem túl szemérmesnek, hanem éppen kicsit merésznek tűnt, a bál díszvendége az est előrehaladtával még a cipőitől is megszabadult. Valószínűleg úgy okoskodott, hogy ha már kifizették neki a több mint tízmillió forintos tiszteletdíjat, csak nem fogják kidobni a rendezvényről, ahogy ezt bárki mással tehették volna, aki nem tartja be a szigorú dress code-ot.