Bugyit vett Britneynek lehányt pasija

2007.01.30. 17:17
Isaac Cohen, Britney K-Fed-klónja méltó ajándékkal viszonozta barátnőjének, hogy az ölbehányta: bugyikat vett neki. A finom célzások mestere.

Britney és végighányt szerelme egyre szorosabbra fűzik kapcsolatukat: Isaac Cohent nemrégiben egy fehérneműboltban szúrták ki, amint barátnőjének vásárol. Nem, nem melltartót vett neki: bár a bolt neve La Bra, Cohen mégis bugyikkal távozott, mindjárt héttel (persze azért magát is meglepte egy fekete La Perla szmoking-inggel). Finom célzás Cohentől, hogy a hét minden napjára vásárolt alsóneműt barátnőjének, bár ezzel kissé elkésett. Mivel a 2006-os év decembere Spears puncivillantásainak jegyében telt, a világ nagy része most már alulról is bármikor beazonosítja az énekesnőt.

Korábban olyan pletykák is felröppentek, hogy Spears véget vetett a modellfiúval szépen bimbózó románcnak, mert valójában exexex-pasijára, az ismét szingli Justin Timberlake-re vágyik. Az énekesnő és az énekes köztudottan egy pár voltak évekkel ezelőtt, sőt állítólag Timberlake volt az, aki elvette Spears hírhedt szüzességét. A National Enquirer biztos forrásból tudni véli, hogy Spears vissza szeretné szerezni Timberlake-et, akivel még szakításuk, sőt később házassága alatt is közeli kapcsolatban álltak. Az informátor azt is tudni véli, hogy Cohennel is csak azért kezdett randizgatni, hogy féltékennyé tegye Timberlake-et. Az énekes egyelőre nem töri össze magát a visszahódítással: először Scarlett Johanssonnal flörtölgetett kicsit, majd Jessica Bielt vitte el egy snowboard-hétvégére.