horoszkóp

Britney Spears biszex kalandokat keres

2007.02.08. 16:32
Alig egy hónap után véget ért Britney Spears kapcsolata Isaac Cohen modellel, de ennek állítólag semmi köze ahhoz, hogy az énekesnő a lányokat is szereti. Állítólag.

Britney Spears szexuális életéről a meglebegtetett és azóta sem látott homeporno-videó óta se tudunk többet, férje, Kevin Federline egy jóbarátja azonban most új részletekkel szolgált a nyilvánosságnak. Omar "Iceman" Sharif az In Touch nevű lapnak egyenesen azt állította, hogy Spears előszeretettel szexelt hármasban, és nem vetette meg a lányokat. "Rengeteg pornóanyag volt a házukban, és ezek nagyobb része Britney-é. Sokszor áthívta a barátnőit is magához, ittak, partiztak, és fogdosták egymást mindenhol". Egy másik forrás szerint "Volt, hogy három lánnyal volt egyszerre, sőt néha több mint hattal is. Úgy tudom, a házassága alatt kábé hússzor volt lányokkal".

Ez csak Federline lejárató kampánya

Gina Orr, Spears hanglemezkiadója, a Jive sajtószóvivője természetesen azonnal cáfolta a hírt: "Ez egyszerűen nem igaz". Az énekesnő maga is dühöng a hírek hallatán, és úgy gondolja, ez férje lejárató kampánya ellene. Egy ismerőse szerint Federline ezzel akarja zsarolni válófélben lévő nejét a gyermekelhelyezésről és a vagyonmegosztásról szóló válási perükben: "Nemsokára aláírják a válási szerződést - ez most egy figyelmeztetés Federline részéről, mi történne, ha nem kapná meg, amit akar". Maga Federline egyelőre nem szólalt meg az ügyben, utoljára január elején szólalt meg neje italozási szokásai miatt, és bizonyára csak őszinte aggodalmában tette ezt nyilvánosan.

Britney

Végighányt pasija ejtette

Eközben - de állítólag ettől függetlenül - az énekesnőt modellfiúja is ejtette. Mint Isaac Cohen ügynöke hivatalosan bejelentette: ügyfele és Britney Spears már nem egy pár, de azért barátként gondolnak egymásra.

Brandi Lord, aki a srác pályáját egyengeti az L.A. Models modellügynökségénél és egyedüliként nyilatkozik az ügyről, elmondta, hogy a szakítás nem érintette fájdalmasan a feleket, mivel a viszony eleve sem komolynak indult. „Egyszerűen mindketten a karrierjükkel vannak elfoglalva. Britney épp most válik, két gyereke van, és nincs szabad kapacitása, ahogy Cohennek se”. Isaac Cohen azért nem múlt el nyomtalanul Britney életéből, kedden ugyanis még mindig a nyakában látták a hatágú csillag formájú medált, amit tőle kapott.

Pedig a TMZ.com információi szerint Cohen meglehetős tapló módon intézte a dolgot: szombat éjjel felhívta az énekesnőt és telefonon keresztül mondott neki búcsút. A modellsrác egyik barátja szerint "Isaacnek egy kicsit túl sok volt" Britney, aki "elsöprő, mint egy forgószél".

Nem a hírnévért tette

Lord visszautasította viszont, hogy kliensét csak Federline 2.0-ként emlegették, bár a hasonlóság megtévesztő lehet, mert mindketten borostásak és boxervillantós farmert hordanak. Cohen viszont nem próbálta topceleb barátnőjét ugródeszkaként használni, és nem akar új karriert kezdeni, mondjuk rapperként, utalt Britney exférjének eleddig beteljesületlen ambícióira a menedzser. Más kérdés, hogy a mai napig az égvilágon senki nem ismerné az Isaac Cohen nevet, ha Britney nem kavar vele egy kicsit - utal a hírnév árára a Velvet, tele jóindulattal.

A people.com felidézte a románc néhány hetének emlékezetes pillanatait. Spears és kettőpontullás pasija nem sajnálták maguktól a jót, egy közös hétvégéjüket például a Playboy vezér Hugh Hefner egyik villájában töltötték ahol egy éjszakáért mintegy 8 millió forintot fizettek. Legemlékezetesebb talán mégis az volt mindkettőjüknek, amikor egy görbe éjszaka záróakkordjaként Britney végighányta Cohent. Ezek után valahol mégis érthető, ha Cohen a szakítás bejelentésekor nem mert a közelébe menni.