horoszkóp

Spearsék Disneylandben ünneplik a válást

2007.08.01. 18:24
A kopasz énekesnő a floridai vidámparkban szeretné megünnepelni válást. Az esemény díszvendége pedig nem más, mint maga a volt férj, Kevin Federline.

Britney Spears utolsó józan cselekedete talán az volt, amikor novemberben benyújtotta a válókeresetet, ami hétfőn emelkedett jogerőre. Bár a házaspár márciusban kötött egy előzetes megállapodást a gyermekfelügyeletről és a vagyonfelosztásról, a bíróság csak most, július harmincadikán mondta ki a válást. Spears, aki mostanában minden alkalmat megragad hogy bulizhasson és piálhasson, természetesen most sem tud csendben örülni a jó hírnek. A gyerekként a Mickey Mouse Club című tehetségkutató műsorban felfedezett sztártól stílszerűnek mondható választás, hogy Disneyworldben szeretné megünnepelni ezt a fantasztikus és felszabadító eseményt, az ünneplésre pedig nem csak két kisfia, hanem exférje, Kevin Federline is hivatalos. A híresség állítólag így próbálja biztosítani a gyerekeket arról, hogy ők négyen ettől még mindig egy család.

Bár a válás hétfő óta hivatalos, a gyermekek elhelyezéséről egyelőre nem született végleges döntés. Az érvényben lévő határozat szerint mindkét szülő egyenlő jogokkal rendelkezik - 50-50 százalékban megosztott felügyeleti jogot kaptak -, de természetesen mindkét fél magának szeretné a fiúkat.

Fed-exből mintaapa lesz

Az első meghallgatásra várhatóan augusztus 14-én kerül sor. Két hét nem sok idő, ezért Kevin Federline már el is kezdett kampányolni maga mellett. Britney Spears egykori háttértáncosból lett egykori férje a napokban megfogadta, hogy jó apja lesz két kisfiának, és megpróbálja őket távol tartani a kíváncsiskodó sztárvadászoktól. Ezt állítja legalább is az ügyvédje. "Róluk nem fognak képet készíteni nyilvános helyen, Kevin mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy távol tartsa őket a sajtó képviselőitől. Szeretné, ha minden, ami közte és Britney között történik, az ő magánügyük maradna" – nyilatkozta a rapper jogi képviselője az Associated Press-nek.

A riporter azon kérdésére, hogy a párosnak együtt kellett volna-e maradnia a gyerekek érdekében, az ügyvéd - figyelemreméltó öniróniával - így válaszolt: “Egy tökéletes világban talán nem került volna sor a válásra. Nagyon sok házasság megy tönkre emiatt. Persze egy tökéletes világban nincsenek ügyvédek sem”.

Bár sem az énekesnő, sem hites ura nem egy szent, a mérleg nyelve egyelőre a mintaapa-imázsra nyomuló apuka javára billen. Míg ő csak néha rúg ki a hámból a haverokkal Las Vegasban, addig volt neje szinte minden nap produkál valami botrányosat, legyen szó akár puncivillantásról, akár a rehabos élményekről, akár az újabbnál-újabb pasikról, idegösszeomlásról, vagy a legutóbbi félresikerült interjúról, amikor ismét bebizonyította, hogy a huszonkét hónapos Sean Prestonnak és a tízhónapos Jayden Jamesnek egyelőre jobb a mama nélkül.