horoszkóp

Britney Spears tetőtől talpig átoperáltatja magát

2007.11.18. 14:23
A kissé zavarodott celeb úgy döntött, pár hét alatt szinte minden testrészét átoperáltatja, hogy újra a legjobb formáját tudja nyújtani a színpadon. A teljes körű szolgáltatás körülbelül százhatvan ezer dollárba. szűk 28 millió forintba kerül majd. Biztos, ami biztos, Spears legújabb videóklipjének rendezője felbérelt egy dublőrt.

Az énekesnőn, aki nemrég feltöltette ajkait, a következő beavatkozásokat végzik majd el: felvarrják a hasát, megoperálják a mellét és az orrát, eltüntetik a tokáját, bőrét pedig egy speciális eljárással lehámlasztják. A Fametastic értesülései szerint a celeb a zsírleszíváson már túl van. A kényes területekről múlt hétvégén, egy nevadai kórházban tüntették el a felesleget. A Hollywoodrag információi szerint a zsírleszívás 16 ezer, a mellkorrekció 24 ezer, az orrműtét 16 ezer, a hasfelvarrás 33 ezer, a hámlasztás pedig 10 ezer dollárjába kerül az énekesnőnek. A dietetikusok és a fitneszedzők bérével együtt a végösszeg pedig 160 ezer dollárra is rúghat.

Az ismerősök szerint Spears egyre megszállottabb, ami a külsejét illetti. A celeb egyik barátja szerint magazinokból kitépkedi más emberek azon testrészeit, melyeket ő tökéletesnek tart. "Mivel annyi kép jelenik meg róla a lapokban, talán nem is csoda, hogy nagyon kritikusan szemléli testének minden egyes apró részletét. Nem igazán érzi jól magát a bőrében, amióta megszülte két kisfiát. Azt mondta, mindet megtesz, hogy visszanyerje régi alakját. Ha kell, akár kés alá is fekszik." Az énekesnőnél állítólag akkor telt be a pohár, amikor meglátta az MTV gálán készült felvételeket. "Olyan kövér vagyok, mint egy disznó" - fakadt ki.

A szakemberek szerint kicsi valószínűsége annak, hogy a műtétsorozat után Spears újra a régi lesz, legalább is, ami az önbecsülését illeti. "Az emberek gyakran azt gondolják, hogy a műtét majd megoldja a gondjaikat, pedig ez nem igaz. A legtöbb kórházban nem vállalják az operációt, ha betegnek mentális problémái vannak. A páciensek rettenetesen csalódottnak érzik magukat, ha rájönnek, hogy a beavatkozás miatt semmi sem változott" - nyilatkozta a brit Closer magazinnak Linda Blair klinikai pszichológus.

Az OK! magazin információi szerint Spears legújabb videóklipjének készítői minden eshetőségre felkészültek és felbéreltek egy dublőrt. Bár ők nem annyira az énekesnő alakja miatt aggódtak, hanem, hogy legyen, aki helyetesítse, ha nem jelenik meg. A félelmeik nem voltak alaptalanok. A celebnek szerdán a táncosokkal kellett volna gyakorolnia, a próbát azonban az utolsó pillanatban lemondta. Egyesek szerint ennek az az oka, hogy bíróság Kevin Federline és ügyvédje kérésére péntekre kitűzött egy soron kívüli meghallgatást, mivel Spears egyik drogtesztje pozitív lett.

Így nem csak a próba maradt el, hanem a Piece of Me című számhoz készülő videó pénteki forgatása is. Spears egyik embere szerint ennek az egésznek persze semmi köze nincs a meghallgatáshoz. " A videó producere balesetet szenvedett. A forgatás a jövő héten lesz. Minden a produkciós cég hibája."