Britney Spears mikrofonba villantott

2009.03.10. 15:14
Az énekesnő lefegyverzően őszinte kijelentéssel lepte meg tampai koncertközönségét, amikor elfelejtette, hogy még be van kapcsolva a mikrofonja: „Kilógott az egész puncim...!!!” Fellépőruhája ugyanis a lába között szanaszét szakadt.

Britney Spears a floridai Tampában lépett fel vasárnap este, és ezúttal nem kizárólag playbackről nyomta: a mikrofonja legalábbis be volt kapcsolva. Ez egy kis baleset kapcsán derült ki, amikor ugyanis az I’m a Slave 4 U című szám után levonult a színpadról, hogy kosztümöt váltson, felfedezte, hogy az addig viselt fellépőruhája szétrepedt, szabad betekintést engedve a lába közé. Ezt addig talán csak az első sorokban állók vették volna észre, Spears azonban az egész közönség tudomására hozta, ugyanis – elfelejtve, hogy mikrofonja még mindig be van kapcsolva -, az egész stadion hallhatta, amint meglepetten kifakadt: „Kilógott az egész puncim...!!!”. Az alábbi videón a nem tervezett látványelem ugyan nem kivehető, a kedves kifakadás azonban kiválóan hallható:

A közönség derültséggel fogadta a véletlen bejelentést, Spears pedig a legjobb megoldást választotta: gyorsan fellépőruhát váltott és folytatta a koncertet. A szemtanúk számára azonban a látvány nem lehetett valódi újdonság, hisz az énekesnő már rutinos versenyző a témában. 2007-et és 2008-at villantások sorával tette emlékezetessé, amikor különféle autókból kiszállva rendszeresen tárta fel a paparazzóknak, hogy nem hord bugyit.