horoszkóp

Válságba jutott Britney Spears házassága

2005.02.10. 11:45
Az énekesnő és egykori háttértáncosának házassága nehéz időket él: Federline Las Vegas-i sztriptízbárokba jár kanbulizni, míg Spears három ölebét kényezteti. Az énekesnő állítólag már abban sem olyan biztos, hogy férje volna a megfelelő apajelölt.

Britney Spears házassága mindössze öt hónap után máris válságba jutott - írják az amerikai lapok. Az In Touch Weekly értesülései szerint a 26 éves férj, Kevin Federline újabban rendszeresen 23 éves neje nélkül jár kanbulizni. A pár egy közös ismerősét idézve "úgy bulizik, mintha facér volna", azaz "a jegygyűrűje nélkül jár mindnhová, a régi haverjaival lóg, és egész hétvégekre elhúz Las Vegasba, ahol isznak, nyerőgépeznek, és sztriptízklubokban fogdossák a csajokat."

Lehet, hogy nem is jó apa?!

Britney A Life and Style úgy tudja, hogy Federline viselkedése annyira rosszul esik az énekesnőnek, hogy az eddig nagy hévvel hangoztatott családalapítási terveit is újragondolta. A férj annak idején sem mutatott különösebb családapai erényeket, hiszen mindössze pár hónapos viharos romác után otthagyta akkori barátnőjét Spears kedvéért. Az elhagyott barátnő, Shar Jackson akkor épp második közös gyerekükkel volt terhes.

Kutyabaj

Az újság megszólaltatta Spears egy barátját is, aki elmondta: "Britneynek az már feltűnt, hogy Kevin nem túl nagy segítség a kutyáik ellátásában, és ez alapján feltételezhető, hogy az éjszakai pelenkacseréknél sem nagyon lehet majd számítani rá." A férjet állítólag nagyon idegesíti, hogy Spears túl sokat foglalkozik a három állattal.

Az ölebek, Bit Bit, Lacy Loo és Lucky saját hálószobával rendelkezik, amit drága, Shabby Chic márkájú párnákkal rendeztek be nekik. Az énekesnő pedig annyi időt és energiát fordít rájuk, hogy egy gyerekre emellett már nem is volna ideje - véli az ismerős, aki újabb adalékkal is szolgált: "Múltkor Britney egy romantikus vacsorára indult volna Kevinnel, de Bit Bit, a csivavája annyira nyüszített és nem volt hajlandó kitenni a lábát a lakásból, hogy végül ők is otthon maradtak, és inkább rendeltek valami kaját."