horoszkóp

Whitney Houston és lánya Bobby Brownnal ünnepelt

2007.03.06. 11:37
Flancos étteremben ünnepelte lánya születésnapját Whitney Houston és Bobby Brown. De ez nem jelenti, hogy újra összejöttek volna.

A múlt héten szabadult botrányhős, Bobby Brown és már majdnem exneje, Whitney Houston vasárnap közös lányukkal, Bobbi Kristinával együtt ebédelt egy hollywoodi étteremben. A pár erőltetett vidámsággal hagyta el a Mr. Chow's-t, ahol 14 éves lányuk születésnapját ünnepelték. Szemtanúk szerint Bobbi Kristina olyan mosolygó arccal távozott a Beverly Hills-i vendéglőből, mintha szülei legalábbis újra összejöttek volna.

Pedig erről szó sincs: a látszat ellenére a sztárpár nem kíván békülni. Houston a The ShowBuzznek hétfőn úgy nyilatkozott, hogy a találkozás oka egyszerűen csak a lányuk születésnapja volt: "Két szülő a gyermekével töltötte az időt, semmi több". A 14 évig tartó drog- és alkoholfüggőséggel, bántalmazással és botrányokkal fűszerezett házasságukat úgy tűnik nem akarják helyrehozni .

Whitney Houston és Bobby Brown egy 2006-os bírósági meghallgatáson

Adósság-cserebere

Brownnak szerencséje volt, hogy ott lehetett lánya születésnapján, hiszen csak néhány nappal korábban, csütörtökön szabadult a börtönből. Az R&B énekes és ügyvédje Phaedra Parks egy washingtoni rádióállomással kötött üzletet, így szerezték meg az óvadékhoz szükséges üzletet, hogy a sztár 3 nap után kiszabadulhasson a fogságból. A Hot 99.5 FM közel 3900000 forintot (20 000 dollárt) adott kölcsön Brownnak, hogy kifizesse volt feleségének az elmaradt tartásdíjat. A kölcsönt annak fejében folyósították, hogy a sztár egy hétig részt vesz a rádió "The Kane Show" című műsorában. Az előzetes megállapodás szerint Brownnak hétfőn kellett volna feltűnnie a showban, de mint ahogy azt a műsorvezetőnek egy telefonos interjú során elmondta szerinte ez csak félreértés, hiszen nem állapodott meg a rádióállomással alkalmazásának feltételeiben. A 20 000 dolláros adósság tehát megmaradt, csak volt neje helyett a sztár most az állomásnak tartozik.

Brownt egyébként múlt hét hétfőn tartóztatták le , mikor a massachusettsi Attleboro High School-ban látogatott, ahol lánya táncversenyét akarta megnézni. Kim Wardt, az énekes első neje már többször beperelte Brownt a két gyermekük után elmaradt tartásdíjért.