Pénzes pasikra gyorsul Bruce Willis új neje

2009.03.25. 14:02
Az izzadt trikós akcióhős szombaton, komolyabb felhajtás nélkül vette el barátnőjét, a nála 24 évvel fiatalabb Emma Heminget. A modell színésznőként is kipróbálta már magát, ám Willisszel ellentétben nem ért el komoly sikereket. A fehérneműmodell több alkalommal is megvillantotta már bájait, amit valószínűleg továbbra sem rejt majd el.

A Die Hard-sorozat főszereplője két nappal 54. születésnapja után, kilenc év házasságmentes időszak után másodjára is igába hajtotta a fejét, bár korábban többször is hangot adott esküvőellenes nézeteinek. Új neje a Google keresési találatai alapján önmagáért kevéssé ismert fehérneműmodell, Emma Heming, aki már a színészetben is kipróbálta magát, ám háttérszerepeivel nem vitte sokra. A karrierjét pin up girlként kezdő Heming életében nem Willis az első jó parti, korábban állítólag a Forma 1-ből ismert Flavio Briatoréval is randizott. De természetesen nagy a szerelem a modell és Willis között, és nem a színész pénzére hajt, ám villantani remekül tud, és a fehérnemű is jól áll neki.

Csendes lagzi

A pár mindenféle felhajtás nélkül szervezte meg esküvőjét a Turks- és Caicos-szigeteken található birtokon. Az intim hangulatú lagzin ott volt Willis első neje, Demi Moore, férjével, Ashton Kutcherrel, valamint a színész három gyermeke, Rumer, Scout és Tallulah Belle. Egyes lapok tudni vélik, hogy Madonna is tiszteletét tette az eseményen. A pár azt tervezi, hogy amint visszatértek Kaliforniában, ott is megszentelik a "holtomiglan, holtodiglant", csak, hogy minden tuti legyen - tudatta Willisék sajtósa a UsMagazine.commal.

Bruce Willis és új neje

A Die Hard trikós zsaruja még 2008 januárjában, közös ismerőseik révén találkozott a máltai születésű, ám Londonban felnőtt Heminggel, akivel már februárban megjelent a nyilvánosság előtt. Októberre egészen odáig jutott a kapcsolatuk, hogy állítólag meg is vették a jegygyűrűket a Cartier cég egyik Beverly Hills-i üzletében. A Willis legidősebb gyermekénél mindössze 10 évvel idősebb modellt már kapcsolatuk elején is Demi Moore-hoz hasonlították a külső jegyek alapján, ami végül is teljesen egyértelmű, hiszen mindkettőjüknek barna hajuk van, na és persze vékonyak is. Heming - lévén fehérneműmodell - tőbb alkalommal is megmutatta 85-60-90-es méreteit olyan fehérneműkben, amik nem takartak túl sokat, így nem túl meglepő, hogy Willis rákattant a nála 24 évvel fiatalabb nőre, akinek nemcsak a citromsárga, de a rózsaszín bikini is jól áll.

Megmutatta, amit csak tudott

A szexi feleség - a gazdag pasikon túl - azért fel tud mutatni némi saját teljesítményt is. Heming a húszas éveiben pin up girlként próbált betörni a divatiparba, majd nem sokkal később munkát is kapott a Victoria's Secret fehérneműcégnél, aminek köszönhetően több címlapon -Elle, Glamour - és divatbemutatón is megjelent -8 évvel ezelőtt, ahol nem egyszer szinte átlátszó fehérneműt népszerűsített. Heming aztán megkörnyékezte a színészek világát, majd állítólag hatalmas sikerként élte meg, amikor megkapott egy háttérszerepet a HBO Entourage című sorozatában, ami - lévén epizódszerep - nem jelentett belépőt a vörös szőnyegre.

EmmaHemmingLaSenza1

Bár az Oscar-díjátadóra nem saját érdemei miatt jutott el, valamit mégiscsak jól csinált, mert az HBO-s szereplése után két mozifilmben is feltűnt. Az egyik a 2007-es Vadidegen volt, amiben a főszerepet leendő pasija, Bruce Willis játszotta. Megismerkedésükre azonban nem a film forgatásakor, csupán 2008 elején került sor. Ugyanebben az évben a La Senza fehérneműcég arcának választották a modellt, aki 2005-ben még érdemes volt arra, hogy a Maxim 100-as jócsaj-listájában megszerezze a 86. helyet. Sok helyen egyszerűen csak szupermodellként emlegetik az akcióhős új nejét, pedig a Google találatai között javarészt csak Bruce Willisszel kapcsolatos oldalakon bukkanhatunk rá.

Nem bukik a csórókra

A bájait nyilvánosságra táró Heming Bruce Willis előtti magánéletéről nem lehet túl sokat tudni, az azonban biztos, hogy 2000-ben a Forma-1-ből ismert Flavio Briatorét szerezte meg magának, nem sokkal később pedig egy Los Angeles-i klub tulajdonosával, Brent Bolthouse-zal jött össze, de hírbe hozták a Vészhelyzet egyik doktorával, John Stamosszal is.

A izzadt-véres trikós akcióhős több nőt is felszedett, amióta 13 év házasság után, 2000-ben elvált Demi Moore-tól, akivel a mai napig remek kapcsolatot ápol. A sok helyen csak Demi Moore-klónnak nevezett Heming előtt többféle kaliberű csajjal is próbálkozott a színész, sőt, az is megesett, hogy az eljegyzésig jutott - az esküvő azonban elmaradt. Az esküvőre esélyes versenyző a szintén modell Brooke Burns volt, akivel Willis tíz hónapig volt együtt. A 2004-es szakítás oka a rettenetesen megbízható Star magazin szerint a gyerek volt, ugyanis a modellel ellentétben Willis nem vágyott több családtagra.