A szupermodell és a Forma 1-es versenyző kedden egy közös fotózáson vett részt, majd az egész estét együtt töltötték. Arról megoszlanak a vélemények, hogy volt-e szex.

Naomi Cambell és Lewis Hamilton a keddi napot egy közös fotózással indította Észak Londonban, majd együtt mentek el a Trust Future Investment gálára, ahonnan a hátsó ajtón távoztak. „Nagyon jól kijöttek egymással. Naomi tippeket adott Lewisnak, hogyan javítson a külsején. Este a gálán mindenféléről beszélgettek, egy perce sem tágítottak egymás mellől” – olvasható egy bennfentes nyilatkozata a Mirror oldalán.

Ezután egy fekete limuzinban a Dorchester Hotel felé vették az irányt, és beugrottak a szállodában található China Tang étterembe. Végig megpróbálták inkognitóban maradni – sáljuk és kabátjuk mögé bújtak, de Campbell lebuktatta őket. Bár a modell már régen leszokott a kokainról, a nikotinnak nem tud ellenállni. Mivel nem akarta telefüstölni az autó utasterét, lehúzta az ablakot és a lesben álló fotósok így le tudták őket kapni. Campbell egy mosolyfélét varázsolt az arcára, Hamilton pedig zavartan nyomkodta a telefonját és lecsukta a szemét.

Az est többi részét viszont homály fedi: a Mirror információi szerint Lewis hazafuvarozta a modellt, a Metro szerint megálltak Knightsbridge környékén, majd eltűntek az éjszakában, a Bors pedig azt állítja, hogy egy „közös lakosztályban tértek nyugovóra”. A modell szóvivője természetesen mindent tagad. „Csak barátok. Délután egy közös fotózáson vettek részt és úgy döntöttek, hogy az esti rendezvényre együtt mennek el Lewis édesapjával.”

Nem ez az első eset, hogy a két sztár titokban találkozik. Szeptemberben a GQ magazin díjkiosztó gálája után a Shanghai Blues étteremben költöttek el egy romantikus késő esti vacsorát – adta hírül a Metro. „Igazából Lewis miatt vagyok itt. Számomra ő az év embere. Mindene megvan” – nyilatkozta akkor a modell. A szóvivők már akkor is hangsúlyozták, hogy Campbellék csak barátok. A modell sajtófőnöke hozzátette, úgy volt, hogy a pároshoz Freddie Ljungberg és Kanye West is csatlakozik.

Campbell soha nem csinált titkot abból, hogy rajong a nála tizenöt évvel fiatalabb pilótáért. Októberben csak azért utazott Brazíliába, hogy a Forma 1-es szezon utolsó versenyén élőben szurkolhasson kedvencének. A szimpátia tagadhatatlanul kölcsönös. „Naomi Campbell mellett ültem. Eszméletlen volt” – nyilatkozta a sportoló az GQ gála után. A szupermodell már akkor beszólt a lehetséges vetélytársaknak – írja a Sun. „Az a baj, hogy ezek a nők csak a hírnév miatt hajtanak rá. Egy olyan lányra van szüksége, akit nem ez érdekel.”

Úgy tűnik, a szupermodell előszeretettel választ magának párt Forma 1-es körökből: évekig volt a Reanult csapat főnökének, Flavio Briatorénak a barátnője. Bár 2001-ben szakítottak, négy évvel később újra összejöttek. A multimilliomos csapatfőnök akkor azt ígérte barátnőjének, hogy megszervezi születésnapi buliját, a románc azonban ezúttal sem bizonyult túl tartósnak. Cambellhez hasonlóan - aki ezek szerint szívesen jár autóversenyzőkkel -, Briatore is konkrét preferenciákkal rendelkezik, ő például szívesen jár szupermodellekkel. Miután szakított a hisztis celebbel, összejött kolléganőjével, Heidi Klummal, akit teherbe is ejtett: tőle született az azóta már Seal feleségeként háromgyerekes családanyává lett Klum első kislánya.