Carmen Electra 36 évesen visszatért a Playboy-címlapra

2008.12.20. 18:30
Azt már megírtuk, hogy Carmen Electra 13 évvel debütálása után a jubleumi, 55. évfolyam első Playboy-számának címlaplánya lesz. Most itt vannak a képek.

November elején jött a hír: Carmen Electra 13 évvel első Playboy-címlapja után ismét elfogadta a lap felkérését, ráadásul nem akármikor, egyenesen a magazin 55. évfordulóját ünneplő jubileumi számban lesz a címlapon.

A hír előzetes promócióját látva azért egy pillanatra meginogtunk, biztos, hogy jó ötlet lesz-e ez? Az egyik előzetesen kiszivárogtatott, a lényeget egy Playboy-nyúlfejjel kitakaró promófotón például mintha betét kandikálna ki Electra lábai közül, még ha csak Playboy-nyúl elmaradhatatlan csokornyakkendője volt is az. A szám promójához tartozott még egy kis kaszinózás is, amikor a playmate gigászi dekoltázzsal tolmácsolta a lap üzenetét, bár ott is inkább úgy nézett ki, mintha túl sok gombócot erőltettek volna egy túl kicsi fekete tölcsérbe.

Klikkeljen Carmen Electra mellére!

A jelenleg 36 éves Electra hivatalos fotói szerencsére ezeknél jobban sikerültek, bár az eltelt 13 év alatt a Photoshop-technika is óriásit fejlődött. A jelenlegi fotókból itt van egy még nagyobb galéria azoknak, akiket nem zavar, ha egy nőnek mellbimbó helyett nagy fekete pöttyök vannak a mellei csúcsán.

Ha esetleg valaki ezek után sem tudná, hogy kicsoda Carmen Electra - vagy ezek ellenére is érdekli -, annak gyorsan összefoglaljuk: a Wikipedia defníciója szerint "glamour modell, tévés személyiség és szexszimbólum", négyszeres Plaboy-címlaphősnő, valamint először a kosárlabdajátékos és botrányhős Dennis Rodman exneje, majd a Red Hot Chili Peppers gitárosáé, Dave Navarróé.

A Playboy jubileumi számának dísze először énekesnőként próbált befutni a 90-es évek közepén, de 1996-ban felfedezték, tüdeje sokkal inkább alkalmas a Playboy-modellkedésre, mint az éneklésre. Óriási sikert aratott, így a lap további három alkalommal ismételtette meg vele a vetkőzőszámot: 1998-ban, 2000-ben, 2003-ban, majd most negyedszer is. Az első Playboy-címlap után az ilyen karriereknél törvényszerűnek mondható Baywatch-babe korszak következett, majd 2003-ban az MTV "'Til Death Do Us" című valóságshowjában férjhez ment Navarróhoz, akitől 2007-ben vált el. Néha még most is szerepel a melleivel néhány igen gyenge vígjátékban, magánélete azonban rendeződni látszik: egy kis ügyes biszex kitérő után jelenleg a KoRn gitárosával, Rob Pattersonnal él boldogan, bár eljegyzésre még nem gondoltak.