A több mint tizenöt éves korkülönbség ellenére az énekesnő jót kavart az akkor még szinte ismeretlen színésszel - még a nyolcvanas évek elején. De ezt csak most vallotta be.

A hatvanegy éves énekesnő először ismerte be azt a régi pletykát, miszerint egy ideig járt Tom Cruise-zal. A dolog még a nyolcvanas évek elején történt, mielőtt a színészt benyelte volna a szcientológia. "Igen, randiztunk, és ő volt a világ legédesebb hapsija. Akkor még nem volt szcientológus. Nem is értem egyébként ezt a szcineontológia-dolgot. Az exférjem, Sonny Bono is az lett, és már akkor sem értettem" - mondta el az énekesnő a FemaleFirstnek.

Az énekesnő - aki pár éve bejelentette, hogy visszavonul, de a napokban azzal állt elő, mégis inkább visszatérne, mert másként nagyon depressziós -, azt is elismerte, hogy most épp nincs senkije, de ettől nincs különösebben összetörve: "Nem igazán keresek senkit. A pasik csak úgy az ölembe hullanak. Olyasvalakit szeretnék, aki képes megnevettetni, akit kedvesnek találok és még mindig képes élvezni a kis hülyeségeket is".<6p>

Cher most sem veti meg a fiatalabb pasikat, pár éve, utolsó koncertkörútján például állítólag a közönség közül válogatta ki a jóképű alanyokat, akiket aztán a koncert után szobára vitt.

Akiknek ez az esete, ismét próbálkozhat, Cher ugyanis kétszáz koncertből álló turnéra indul május 6-án, melynek első helyszíne a Las Vegas-i Caesars Palace luxusszálloda 4300 férőhelyes koncertépülete, a Colosseum - írja a BBC News. "Las Vegasban kezdtem, úgyhogy a most bezárul a kör. Visszatértem, és azt szeretném, ha a rajongóim a lehető legnagyobb élményben részesülnének. Azt hiszem, mindenki tudja, hogy csak a nagystílű dolgokat kedvelem" - mondta a 61 éves amerikai szupersztár.

A teljesen új show-ban 18 táncos és légi akrobata lép fel, s a káprázatos jelmezeket Bob Mackie tervezte. Az előadást heti 4 alkalommal ismétlik, a jegyek ára 95 és 250 dollár között mozog.