horoszkóp

Britney Spearst nem robbantották fel

2004.11.10. 13:49
A Chucky-filmek legújabb, ötödik részének tévéreklámjában egy Britney-hez hasonló szőke bombázót robbantanak fel a vicces kedvű alkotók. A dolog előzménye, hogy az énekesnő egy jelenetet már így is eltávolíttatott a filmből, pedig abban nem is ő szerepelt, csak Hit Me Baby One More Time című slágere. Viszont ezalatt ronda műanyag babák szexeltek.
A világ legjobb nőjének is megválasztott popsztár kikérte magának, hogy bármi köze is volna a horrorfilmekből elhíresült ronda babához, Chuckyhoz, sem pedig a kis szörnyeteg legújabb, Seed of Chucky című mozijához. Az énekesnő azért kelt ki a film ellen, mert annak tévéreklámjaiban kedvcsinálóként egy hozzá megszólalásig hasonlító színésznőt robbantanak fel. A tévéreklámokat most a következő felirattal kellett kiegészíteni: "Britney Spears nem szerepel ebben a filmben."

Beszólogatnak egymásnak

A gonosz erők mozgatta bábu új filmje már az ötödik a róla készült horror-vígjátékok sorában, és pénteken nyit az amerikai mozikban. A filmet készítő Focus Features nem reagált a Spears szerepét firtató kérdésekre, egy közleményben csak annyit szögeztek le: a stúdió a reklám feliratával csak azt szerette volna hangsőlyozni, hogy "egyetlen Britney Spears sem sérült a film elkészítése során". A szóvivő azt is elismerte, hogy "Chucky rendkívül odavan Britney-ért, és az énekesnőnek bármikor lehetősége van beszállni a filmbe, amikor csak akar".

"... me Chucky, one more time!"

Egyelőre azonban valószínűtlennek tűnik, hogy Spears élne a lehetőséggel, mert az énekesnő pár hónapja hadilábon áll az undok játékszerrel. A filmben ugyanis eredetileg lett volna egy szexjelenet, melyben Chucky Tiffany nevű - szintén játékbaba - menyasszonyával látható, miközben aláfestésként Spears Hit Me Baby One More Time című száma megy. Az énekesnő ügyvédei nem örültek az ötletnek, és rövid úton eltávolíttatták a filmből a jelenetet.

Szeptemberben a New York Post megszellőztette, hogy a filmproducerei a jelenet kivágatásához kapcsolódó jogi vitákat - és Spearst magát - is kifiguráznák a film reklámkampányában, a People magazin legutóbbi számában pedig Don Mancini, a Chucky-filmek forgatókönyvíró-rendezője elárulta, hogy a tévéreklám utólagos felirata valóban több, mint egy szimpla poén. "Volt némi összezördülés a felek közt" - ismerte el Mancini.

Spears sajtósa nem reagált a válaszlehetőségre, az énekesnő pedig a weboldalán közzétett nyílt levélben szintén teljességgel mellőzi ezt a témát: ehelyett inkább fantasztikus nászútjáról és művészeti tanulmányairól áradozik.