Elmaradt Cicciolina fellépése egy olasz faluban, mert a helyi asszonyok felháborítónak találták a volt pornószínésznő hirdetőplakátjait. A Staller Ilonaként anyakönyvezett 52 éves nő szerint mondvacsinált indokokkal záratták be a diszkót, ahol erotikus műsorral lépett volna fel.
Újabb botrányt kavart a magyar származású, Olaszországban élő egykori pornószínésznő, Cicciolina. A Staller Ilonaként anyakönyvezett 52 éves hölgyet legutóbb az olasz parlament elől vitték el a rendőrök, mert fedetlen felsőtesttel pózolt az épület főbejárata előtt, most pedig feldühödött asszonyok tüntettek Totoretto Lidóban, mert fellépése előtt hetekkel meztelen keblű plakátjai borították el a kisvárost.

Féltették a férjeiket

Az olasz asszonyok nem csak hogy kiabálva és feldühödve vonultak az utcára Terromo községben, de még az ügyészséghez is felháborodott tiltakozó levelet küldtek - írja a Színes Mai Lap. Évtizedekkel ezelőtt az egykori pornószínésznő itt kezdte pályafutását, és itt vált híressé. Most úgy döntött, hogy ezen a helyen kezdi meg nyári turnésorozatát, és visszatér a szexis show-k világába. A helyi asszonyokat azonban felháborította Cicciolina merész fotója. Féltették férjeiket.

Elmaradt a műsor

"Csinos, fiatal sztriptízes lányokkal indítottuk volna a szexis show-t. Az erotikus műsor ellen nem lehetett volna mit tenni, mert jogszabályok nem tiltják. Ezért mondvacsinált indokokkal záratták be a diszkót. Már sminkeltem a lányokkal, amikor a műsor előtt két órával hét rendőr rontott be, állítólag az engedélyekkel és a dokumentumokkal nem volt rendben valami. A szórakozóhelyet csak 15 napra zárathatták be, de a plakátjaim miatt, amelyek szerintem pedig esztétikusak, nagyon háborognak az asszonyok - mesélte Cicciolina, aki továbbra is értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen nem győz eleget tenni a meghívásoknak. Minden hétvégén fellép: hol Milánóban, hol Velencében, hol Firenzében.

Cicciolina a hírek szerint nemrég szerződést kötött a svéd és az olasz RAI II televíziós csatornákkal is, így hamarosan a képernyőkön is viszontláthatják őt.

Februári mellmutogatás

Februárban közbotrányokozás miatt jelentették fel Rómában Staller Ilonát, mert kikandikált a jobb melle az olasz parlament főbejárata előtt, ahol a Vanity Fair magazin fotósa készített róla felvételeket. A törvényhozás alkalmazottai a látvány hatására riadóztatták a rendőröket, akik a helyszínre érkezve felszólították az 52 éves hölgyet: öltözzön fel, és hagyja el a helyszínt. Miután Staller erre nem volt hajlandó, följelentették, a fotós gépében levő filmet pedig elkobozták. Az egykori pornószínésznő a Velvetnek akkor elmondta, nem állt szándékában megsérteni a parlamentet. "Ha direkt szerettem volna, hogy kikandikáljon, akkor a bal cicimet mutogatom, mert baloldali érzelmű vagyok politikailag"- nyilatkozta.