Celeb akkor lesz valaki, ha sokat van a címlapon és egyáltalán nem akkor, ha csinál is valamit. Ezzel mindenki tisztában van, ám most meg is szavazhatja, ki az aki tényleg a legkevésbé tesz bármit is, azt leszámítva azt, hogy ő híres. Verebes könyvében megalkotta az elméleti celebet, önök meg ne kíméljenek senkit, valakinek el kell vinnie a pálmát az igaziak (?) közül is. Minél nagyobb a pontszám, annál mihasznább a celeb.
A szavazásnak vége

Fekete Pákó

Dzsungelharcos Pákó nem lenne rossz választás, hiszen ő az ideális messziről jött ember, csak nem azt mondja amit akar, hanem amit tud. Pákó ugyan ügyesen ugrándozik, a celeblét akadályait néha nem veszi zökkenőmentesen. Feltehetően ő az egyetlen olyan sztár, akit a bulvár addig rángat, amíg lehet, mert Kiszelhez hasonlóan jó sok ökörséget meg lehet vele csináltatni. Ön szerint dobogóra jut? Szavazzon!
Még nem érkezett szavazat

Frei Tamás

Na ne mondják nekem, hogy még soha nem jutott eszükbe, hogy Frei nem azért utazgatja tele a világot, most éppen Afrikát, hogy ostobaságokkal traktáljon minket. Még csak nem is a nyaralási vágy hajtja, hanem imádja visszanézni magát, ahogy napbarnítottan "de tényleg, gondolták volna hogy"-ozik a felkelő hold árnyékában? Az igazi celeb mindenütt ott van, ha hibázik eltűnik, ám mindig újra felbukkan.
Még nem érkezett szavazat

Galambos Dorina

Dorina is tökéletes példája a feltűnni-eltűnni jelenségnek és biztosak lehetünk abban is, hogy az ő visszatérése pont olyan hangos lesz, mint amilyen Megasztáros fénykorában vagy méginkább a Pély Barna becserkészése után volt. Valami új tipusú valóságshowban is el tudjuk képzelni, a lényeg hogy senkit ne zavarjon meg Dorina pillanatnyi hiánya. Visszatér.
Még nem érkezett szavazat

Galsai Dániel

Na róla még én sem tudom, hogy kicsoda és feltehetően nemsokára már ön se fogja tudni, ha most tudja egyáltalán. A fentiekkel ellentétben Galsainak nem adunk sokat, mivel egyrészről szélsőséges nézetei ellenére nem politikus, másrészről azzal, hogy feltehetően ő látta utoljára meztelenül Albert Györgyit, még Amerikában sem járna neki több 15 perc hírnévnél. Ráadásul még lúzer is, hiszen az újságokból tudta meg, hogy mégsem lesz esküvője.
Még nem érkezett szavazat

Geronazzo Mária

Mint a mellékelt ábra is mutattja, ő az aki szanaszét műtette magát, majd énekelt Barack Obamának, hogy gratulációját fejezze ki. Aztán nem történt semmi és feltehetően nem is fog. Az ő celebsége azonban teljességgel kiszámíthatatlan. Akármikor eltűnhet, majd újra felbukkanhat, persze kérdés, hogy kiemelkedik, vagy megmarad B-kategóriás celebnek.
Még nem érkezett szavazat

Hajdú Péter

A celeblét megfoghatatlansága mind benne rejlik a karcsú és életvidám celebben, aki valóban maga a megtestesült férfi Kiszel Tünde. Csodálatos az ő pályájának története, ívelése, ahogy igazi celebbé lett és minden pillanatáról beszámolhatunk. Néhány hónapja talán még a szintén legendás Németh Kristófot írtuk volna a helyére, csakhogy maga mellé vette az ő párját, Sarka Katát, akiről már tényleg senki nem tudja, hogy kicsoda, csak azt, hogy sztár.
Még nem érkezett szavazat

Kiszel Tünde

Nagy csatának nézünk elébe, hiszen ki lehetne esélyesebb a dobogó legfelső fokára, ha nem a celebség női Hajdú Pétere, Kiszel Tünde. Mostanában nincs saját tévéműsora és a többiben is folyton megkapja a magáét párkapcsolatai, nevelési szokásai miatt. Ám az a tény, hogy ő felvállaltan abból él, hogy műsorokba hívják szerepelni, mind a dobogó első helyezetének várományosává teszik. Ki is lehetne tökéletesebb celeb nála?
Még nem érkezett szavazat

Molnár Anikó

Talán egy olyan, akinek jó, nagy mellei vannak. Bizony Molnár Anikó megjárta a poklok poklát, menő csávóknak volt nagy szerelme, Kiszel Tündével ellentétben ő fiatal(abb) és ha nem is törékeny, de szereti megmutatni, amit csináltatott magának. Csókosa volt mindkét nagy kereskedelmi adónak, felvetette, ahogy még növeli a melleit, ahogy Londonban akar gyereket nevelni. Most éppen csend van körülötte.
Még nem érkezett szavazat

VV Ágica

Azért azt leszögezhetjük, hogy az az igazi eltökélt celeb, aki akár a halálba is menne, csak valami legyen. Lett is, Szögeczky Ágnes visszatért és meglepő módon még munkát is kapott. De miért is ne kapott volna, hiszen a Való Világ című valóságshow Ágicája már a házba sem a hangjáért, külsejéért vagy tehetségéért került be, mint ahogy a többiek se. Igaz nagy részük el is úszott a semmibe.
Még nem érkezett szavazat

Zámbó Árpy

Egy újabb rejtély, ami mégis azt bizonyítja, hogy kis hazánkra különösen jellemző a nagy az Isten állatkerje mondás. Árpy, aki összesen annyiban hasonlított testvérére, hogy ő sem túl szép, attól lett híres ember, hogy rokoni szálak fűzték az egykori gyémánttorkú énekeshez. Mi mást is tehetett volna, ő is mikrofont ragadott és azóta jönnek róla is a hírek, mint például, hogy nem robbant fel.
Még nem érkezett szavazat
Regisztráljon, és nyerje meg Verebes István Ornél című regényét!