horoszkóp

Na, ezek se kapnak főszerepet!

2008.05.03. 15:18
Keanu Reevesről ropogós gabona, DiCaprioról egy rágóbuborék, Matt Le Blancról a ketchup juthatna eszünkbe, ha a nyolcvanas években Amerikában éltünk volna. De arra biztos nem fogadtunk volna, hogy egyszer még befutnak.

A celebek sem születnek azonnal szépnek, gazdagnak és befutottnak. A testükön a plasztika és a photoshop segít, a karrierjükön pedig az, ha magukévá teszik a pénz beszél elvet, és ennek szellemében önkritika nélkül mutogatják magukat. Ha még hisz az igazságos világban, ahol csakis a tehetség számít, akkor elnézést kérünk, és tekintse videógyűjteményünket a véletlenek szerencsétlen összjátékának.

Mondjuk, ha tényleg ilyen idealista, akkor nem olvasta korábbi cikkünket, amiből kiderült, hogy pályája kezdetén Jean Claude Van Damme miként rázta fehér bokazokniban, hogyan festett Tom Selleck arcvízfüggő cowboyként, és hogy állt a szoknya a transzvesztita George Clooneyn.

Alábbi összeállításunkban megmutatjuk, hogy a hollywoodi szépfiúk milyenek voltak reklámszínésznek. Hát egyik alakítás sem Oscar-gyanús.

Bruce Willis

Nem volt könnyű kiválasztani, hogy mit mutassunk önnek elsőként, de Bruce Willist énekelni és táncolni látni elég mókás látvány volt, ahhoz, hogy mellette döntsönk. Persze ez már a Hudson Hawkban is vicces volt. Willis egyébként karrierje kezdetén szerepelt egy Levi's kampányban, sőt a Seagram egy másik reklámjában is feltűnt. Naná, hogy ott is sört reklámoz.

Brad Pitt

Brad Pitt számos, főleg ázsiai piacra gyártott reklámban szerepelt. Népszerűsített több farmer márkát, kávét, sört, még autót is. Az alábbi chips-hirdetésben azonban még nem az arca adta el a terméket.

Keanu Reeves

Az ifjú Keanu Reeves is több reklámszerepet kapott a nyolcvanas években. Kólától pörgő biciklisként sem volt rossz, de ebben a Corn Flakes reklámban már megcsillan a zsenialitása is. Figyelje az arcjátékát!

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio színészi karrierjét ugyan csak tizenöt évesen kezdte, de már korábban is számos hirdetés főhőse volt. Ezek közül most egy kiváló rágóreklámot mutatunk meg, ugyanis ebben tűnt a leginkább tenyérbemászó kölyöknek.

Matt Le Blanc

A barátok közt Joey-ja remekül alakítja az ügyeletes szépfiút, talán ezért reklámozott filmes karrierje előtt nyolc éven át, többek között Levi's farmert és kólát . Saját bevallása szerint ezért a Heinz reklámért annyi pénzt kapott, hogy vehetett egy házat, egy autót, egy motort és lecserélhette a teljes ruhatárát.

Morgan Freeman

Jó terméket talán kevésbé ciki reklámozni, na de egy szájvizet? Ráadásul épp Morgan Freeman, akiből sugárzik az ösztönös elegancia? Nehéz idők lehettek azok ott 1973-ban.