Monique Couvet bulimiás és anorexiás

2006.08.06. 07:45
Az egykori pornósztár harminc kilót fogyott bulimiája, anorexiája, gyógyszer- és alkoholfüggése, valamint magánéleti problémái miatt. Nemrég azonban új életet kezdett, ezért lejött a piáról és a bogyókról, egészségesen eszik, sőt még testedzést is végez: minden reggel maszturbál.

A filmezéstől visszavonult Couvet az utóbbi időben csontsoványra fogyott, amitől önmaga karikatúrájának nézne ki, ha nem lenne egyúttal nagyon ijesztő. Mint a Színes Bulvár Lapnak elmondta, magánéleti problémái miatt harminc kilót fogyott, amelyben segítségére volt tinédzserkora óta fennálló bulimiája és anorexiája. Az egykori szexbombának az elmúlt három évben két autóbalesete is volt, lovasbalesete után két évig mankóval járt, és a testvérét is elveszítette, aki drog-túladagolásban hunyt el. Emellett zavaros, pofozkodásokkal, összeveszésekkel és kibékülésekkel tarkított szerelmi kapcsolatairól is rendszeresen tudósított a bulvársajtó.

Sajátos edzésprogram

Couvet a lapnak azt is elárulta, hogy betegségei mellett az egészséges táplálkozást is hanyagolta, gyógyszereken és alkoholon élt, valamint hogy tejérzékeny. Most már azonban úgy érzi, megtette a gyógyuláshoz vezető első lépéseket: nyilvánosan vállalja betegségeit és függőségeit, és igyekszik az ezek háttérben álló és ezekért felelős lelki problémáitól megszabadulni. Most már leszokott a gyógyszerről és az italról, sőt halból és zöldségekből álló egészséges étrendjével már sikerült hat kilót visszahíznia. A testedzést sem hanyagolja: jógázik és minden reggel szorgalmasan maszturbál.

Klikk a képre!

Úgy tért vissza, hogy észre se vettük

Couvet öt éve vonult vissza a pornófilmezéstől, de azért nem tervezett ekkora eltűnést. Akkor még úgy gondolta, majd a kamera másik oldalán fog visszatérni, és gazdag tapasztalatait rendezőként hasznosítja. Erre azonban jó ideig nem került sor: először idegösszeomlása, majd depressziója miatt került be a lapokba, majd azzal, hogy Michelle Wild példáján felbuzdulva ő is esküvőt tervezett, mindjárt templomit. Ebből azonban nem lett semmi, legközelebb akkor hallottunk róla, amikor kiteregette, hogy szakított a férjjelölttel, mert verte őt.

Ezután 2006. januárjában jelentkezett legközelebb szakmai hírekkel, amikor a verekedős expasiból ismét aktuális szerelemmé előlépett emberével megalakította a Monique Couvet Groupot, és gyorsan meg is jelentette első, saját rendezésű DVD-jét. A közben eltelt időben próbálkozott pornómagazin kiadásával és pornódráma írásával, mindezek azonban különösebb visszhang nélkül maradtak.