horoszkóp

Megszülettek Csiszár Jenő ikrei

2007.08.11. 10:24
Péntek délután megszületett Csiszár Dániel Miklós és Csiszár Márton Jenő. Édesapjuk egy közleményben tudatta a lapokkal, nem szándékozik a gyerekeivel reklámozni a saját karrierjét.

Péntek délután megszületett Csiszár Dániel Miklós és Csiszár Márton Jenő. A Mokka műsorvezetője a gyerekei születését követő első nyilatkozatában a Borsnak és a Blikknek azt hangsúlyozta, civil emberként szeretné felnevelni gyerekeit. Hozzátette, a fiain keresztül nem szeretné a médiában reklámozni a saját karrierjét, illetve felesége, Újvári Eszter sportolói pályafutását sem.

Nem roadshow-zik a gyerekekkel

Klikk!

Az apa elmondta azt is, majd ha a fiai felnőnek, eldönthetik, szeretnének-e közszereplők lenni, addig ő sem teszi őket azzá. Erről korábban így fogalmazta meg a gondolatait a Velvetnek. "Nem fér bele az értékrendembe, hogy végig roadshow-zzam a napilapokat a gyerekek képével, és babaruháért cserébe kiárusítsam őket."

A szülés körülményeiről nem beszélt a lapoknak Csiszár. A péntek reggeli Mokkában a műsorvezetővel váltásban dolgozó Havas Henrik szabadidőruhában jelent meg azzal a bejelentéssel, Csiszár Jenőék éppen szülnek, ezért beugrott helyette. Ez alapján valószínűleg apás szülés volt, és az is feltételezhető, hogy az anya hosszan vajúdott.

Csiszár nem mond le a jövőbeni feladatairól a fiai születését követően, szeptembertől az Activity-t vezeti, ahol a szülési szabadságon lévő Szulák Andreát helyettesíti.