Celebkarácsony szappanopera hangulatban

2007.12.25. 16:56
Kíváncsiak voltunk, hogy töltötték külföldi celebeink a karácsonyt. Vegyesen. A legváltozatosabb ünnepi történeteket gyűjtöttük össze önnek.

Pittnek lenni nehéz

A legnehezebb dolga ebben az évben a Pitt-Jolie párosnak van, ugyanis számos problémával kell megküzdeniük. Ez az első év, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie együtt ünneplik a karácsonyt adoptált fiúkkal, a négy éves Paxszal. Az immár hattagúra bővült család New Orleansban tölti a nem teljesen felhőtlen ünnepet. Hogy milyen konfliktusokkal néz szembe a hollywoodi pár? Először is a The National Ledger szerint Pitt nagyon szerette volna elhalmozni a gyerekeket ajándékkal, aminek Jolie a legkevésbé sem örült, hiszen szerinte a gyerekek nem tanulják meg megbecsülni ajándékaikat, ha túl sokat kapnak. Azért a People információja szerint Pitt vett néhány játékhelikoptert a gyerekeknek. A 44 éves színésznek ugyanis ez volt a kedvenc játéka gyerekkorában.

A családi karácsony másik nehézsége, hogy a négy gyerek közül három egymástól távoli országból származik, így a szülők bár törekednek egy minden kultúrát egybeolvasztó ünneplésre, azért mégsem lehet könnyű összehozni az etióp, a vietnami és a kambodzsai hagyományokat a keresztény szokásokkal. Főleg ételfronton nem, hiszen ez az első év amikor Jolie maga készítette el a karácsonyi vacsorát. Hogy miként sikerült, azt nem tudjuk, az viszont biztos, hogy tartaléknak volt egy kis pizza a hűtőben.

Nemcsak Pitték ínyencek

Ha már a karácsonyi vacsoránál tartunk, nem Joliéké az egyetlen celeb család, akik maguk főzőcskéztek szenteste. Katie Holmes fokhagymás tört krumplit és túrótortát készít férje, Tom Crusie számára, aki kislányukkal, Surival lelkesen segített neki a süteményeknél. "Tom nagyon ügyes a konyhában, megmutatta nekem, milyen, ha sok-sok csokidarabot rakunk a sütibe" - nyilatkozta Holmes.

A Take That duci fiúja, Gary Barlow azonban idén karácsonykor kerülte a sütiket. A Female First szerint a zenész arra kérte feleségét, hogy zárjon el előle minden finomságot, nehogy súlygyarapodással zárja az ünnepeket. Barlow ugyanis rengeteg kulináris különlegességet kapott barátaitól, köztük Stingtől és Sir Elton Johntól is.

Cage a briteket választotta

Victoria és David Beckham az ünnepekre Los Angeles-i otthonukból Londonba repültek. "Imádok Angliában lenni, imádom Londont" - nyilatkozta a focista a Starpulse-nak. - "Onnan származunk mindketten, így a karácsony nem lenne igazi, ha nem ott ünnepelnénk."

Erre a döntésre jutott Nicolas Cage is, akinek gyerekkori álma vált valóra a brit karácsonnyal. A színész nemrég egy saját kastélyt vásárolt Angliában, így van rá esély, hogy megvalósul az a dickensi hangulatú ünnep, amelyre annyira vágyott. Az azcentral.comtól megtudtuk, hogy a színész nagyon reménykedett benne, hogy idén fehér karácsonya lesz. Az áhított hangulathoz mindenképp dukálna.

Akiknek nem volt választása

Biztos szívesen utazgatott volna a Lost című sorozat egykori szereplője, Michelle Rodriguez, a nemrég negyvenegyedik születésnapját ünneplő Kiefer Sutherland és Amy Winehouse férje, Blake Fielder-Civil is. De nem tehették. Ők ugyanis a börtönben töltik az ünnepet. Rodriguez és Sutherland is ittas vezetésért került a rács mögé, míg Fielder-Civil története ennél kicsit cifrább. Ő egy csapost vert meg, majd megpróbálta megvásárolni a pórul járt férfi hallgatását. Nem sikerült. Így felesége idén nélküle tölti a karácsonyt, de azért mégsem magányos. Meglátogatta ugyanis Bryan Adamst.

Akik szeretnek emlékezni

A börtönben ülő celebek biztos sokat elmélkednek a régmúlt karácsonyokon, de a gyerekkori emlékek felidézéséhez azért nem kell börtönbe vonulni. Van, akinek szabadlábon is remekül megy. Halle Berry például elmesélte, hogy élete legszörnyűbb élménye volt, amikor kiderült számára, hogy nincs is Mikulás. A nagy titkot egyébként édesanyja leplezte le, aki megette a kis Halle Mikulásnak szánt süteményét.

Matt Le Blanc a Female Firstnek vallotta be, hogy gyerekként mindig előre kibontotta az ajándékait, egy kicsit játszott új szerzeményeivel, majd gondosan visszacsomagolta azokat, hogy aztán szívből meglepődhessen, amikor a fa alatt végre legálisan is megkapta játékait.

A legmókásabb karácsonyi emléket azonban mégsem a Jóbarátok sztárja, hanem Nicolas Cage produkálta . Ő ugyanis édesapja jól sikerült vicce nyomán azt hitte, hogy bármi, amit elás a kertben, az reggelre reprodukálódik. Így a színész gyerekkorát földes kisautók és tönkrement G. I. Joe-s papucsok keresztezték.