Gyereket akar a Szex és New York leszbikus Mirandája

2004.12.06. 17:04
A Szex és New York Mirandáját alakító Cynthia Nixon barátnőjével szeretne örökbe fogadni egy kisgyereket.
A nagysikerű amerikai sorozatban Miranda Hobbst játszó színésznő nemrég úgy döntött, hogy leszbikus szeretőjével közösen szeretnének egy gyermeket felnevelni - olvasható az amerikai In Touch magazinban.
#alt#
Cynthia Nixon

Leszbikus

Cynthia Nixon szeptemberben vallotta be, hogy együtt jár szeretőjével, az oktatásügyben dolgozó Christine Marinonival, de részletekről soha nem voltak hajlandóak tájékoztatni a nyilvánosságot. Cynthiának már van két gyermeke volt barátjától, Danny Mozestől, de állítólag Christine-nel közösen is át szeretné élni az anyaság érzését.

Igaz, a 38 éves színésznő tagadta az újság ez irányú értesüléseit. Mikor rákérdeztek, így válaszolt: "A magánéletem nem tartozik senkire. Ugyanakkor nincs semmi rejtegetni valóm. Szóval csak annyit tudok erre mondani, hogy nagyon boldog vagyok."

Biztos a volt férje miatt

Cynthia múlt év júniusában szakított barátjával, akivel tizenöt évig voltak együtt. A két fél közösen felügyel a gyerekekre, és állítólag nagyon jól kijönnek egymással. Annak ellenére, hogy sokáig éltek együtt, Cynthia sosem akart feleségül menni Dannyhez. "Én sohasem hittem a házasság intézményében, és mivel Danny ezt megértette, nem volt szükség arra, hogy hivatalosan egybekeljünk."