A volt úszóbajnok tanult a hollywood-i sztároktól és jó előre bejelentette, hogy már lehet licitálni az esküvője közvetítésére. Az exkluzív szerződéssel azt akarja kivédeni, hogy a sajtó miatta rivalizáljon.

Bánhidi Petra és Czene Attila hosszú évek óta jár jegyben. A pár nem véletlenül hallgatott a házasság időpontjáról, hiszen pénzt akar érte. "Nem szoktam nyilatkozatokért pénzt kérni, de most úgy gondolom, hogy így könnyebben elkerülöm azt a helyzetet, hogy lelkiismereti kérdést csináljak abból, kinek nyilatkozom és kinek nem. Tudom, hogy állandóan csörögne a telefonunk, és záporoznának az újságírói kérdések, de egy exkluzív megállapodással azt is elkerülhetem, hogy még a csapból is a meghitt családi eseményekről szóló cikkek folyjanak."

A vőlegény még azt is hozzátette, hogy idén is szívesen megházasodna, hiszen eredetileg is szeptemberre tervezték a kézfogót. Majd azt is elmesélte a Borsnak, hogy eddig nem volt idejük megszervezni az esküvőjüket, mert építkeznek.

Múltba révedő tekintetünk

Czene Attila annak idején egy uszodában ismerkedett meg Bánhidivel, akinek 2006-ban egy aquapark vízesésénél kérte meg a kezét. A táncosnő Czene személyében nem egy úszóbajnokot, hanem egy szimpatikus fiatalembert ismerhetett meg. A szerelmesek elsőnek nyerték meg a Szombat Esti Láz című műsort és az eredeti elképzelésük szerint háromszáz embert hívtak volna meg a templomi esküvőjükre. A vacsorát ennél szűkebb körben szerették volna elfogyasztani. Bánhidi Petra pedig hosszú, földig érő esküvői ruhát álmodott magának még tavaly.