A Vacsoracsata keddi adásának háziasszonya korábban hastáncot tanult, és tudását vendégeinek is bemutatta. Müller Attila természetesen örült, hogy a szépségkirálynő lenge öltözékben rázta előtte a csípőjét, Szerednyei Bélát pedig kissé meglepte, hogy két szexi mozdulat közben egy kesztyű a poharában landolt.

A félig tunéziai származású szépségkirálynő, Dammak Jázmin a Vacsoracsata keddi adásában hastánccal örvendeztette meg vendégeit, vagyis Pécsi Ildikót, Pokrivtsák Mónikát, Szerednyei Bélát, valamint Müller Attilát. Amikor felcsendült a jellegzetes zene, a Cool TV műsorvezetője megjegyezte, reméli, hogy az est háziasszonya hiányos öltözékben lép majd eléjük, és kívánsága természetesen teljesült is.

Forrás: RTL Klub

A Miss Universe Hungary 2008 győztesét hangos ováció fogadta, majd Dammak Jázmin heves csípőrázás közepette Szerednyei Béla poharába ejtette kesztyűjét, aki persze azonnal vette a lapot. Egy igéző pillantással körítve lenyalta kezéről a ráfröccsent italt, és kiemelte az oda nem illő kiegészítőt az italából. A jelenet közben Pécsi Ildikó megjegyezte, hogy bizonyára sokat gyakorolták ezt a dobást, Müller Attila a produkció láttán pedig finoman jelezte, hogy mindig is szerette "az arab konyhát". Saját performansza után a nem csak külső adottságaival érvényesülni kívánó szépségkirálynő megtanította a többieket is hastáncolni. Végül a hét hősszerelmese, Müller Attila fel is kérte az est háziasszonyát táncolni.

A Bors szerint Dammak Jázmin és Müller Attila között állítólag izzott a levegő a Vacsoracsata forgatása alatt. Amikor például a Cool TV marokba villantó műsorvezetőjének kellett vendégül látnia a többieket, nagyon izgult, hogy megfeleljen a szépségkirálynőnek. "Arabos ízvilágot választottam a saját estémre, hiszen nagyon kedvelem a kultúrájukat. Ráadásul Jázmint is szeretem, aki félig tunéziai származású, így kíváncsi voltam, hogy mit szól hozzá, örül-e neki, hogy próbáltam a kedvében járni" - nyilatkozta a lapnak Müller Attila.