A Cool TV műsorvezetője a Cumi című legújabb produkció forgatásának alkalmával gondolt egyet, és meteorológiai helyzetjelentésként gatyája lehúzásával ország-világnak megmutatta, milyen hideg van a Palatinus strandon. Orosz Barbara mellbimbói Müller farkával szemben pozitívan reagálnak a hidegfronti hatásra. A gravitációra nem.

Egy kis frissítésen esik át július 28-án a Cool TV, ennek örömére a műsorvezetőket egy játékos vetélkedővel szivatták meg. Az ebből születő műsor a Cumi nevet fogja viselni, arra pedig, hogy ki nyel, természetesen a Velvet is kíváncsi volt.

Mézes lett Müller madzaga

Lila ruhás hölgyként libben be Orosz Barbara a Palatinus strandon megrendezett forgatásra, majd haja állapotára hivatkozva inkább bevágódik egy taxiba és elviharzik egy fodrászhoz. Zimány Lindának már csak feje búbjára felcsurkázott tincsek jutnak, mert máris szembe kell néznie az első megmérettetéssel: egy műanyag gyerekmotorral. Kövekkel teli zsákkal hátán pillanatok alatt lealázza a gyorsasági versenyben Müller Attilát , aki súlyára hivatkozva hárítja el a lefitymáló röhögéseket. Pedig az igazi játék csak most kezdődik el, hiszen a vesztes nadrágját alaposan megtömik diós mézzel, aztán még egy ráadáskör után Müllernek a saját gatyájából kell elfogyasztania az édességet.

Klikkeljen még több Zimány Lindáért!

Rózsaszín tangához túl kevés a fizu

Leónak látszólag már ekkor átfut az agyán, hogy miért nem maradt inkább benzinkutas, de sokat nem gondolkozhat - a következő ellenfél szerepét a mézesmázos fiúval szemben ő töltöti be. Egy-egy rúzst kaptak a kezükbe, és öt perc áll a rendelkezésükre, hogy minél több csókfolttal a testükön térjenek vissza. Müller marad alul a csókért vívott harcban, de a közönségnek szánt széles vigyor csak akkor fagy az arcára, amikor a Cumi műsorvezetője, L.L Junior a vesztesnek járó rózsaszín tanga bugyit a kezébe nyomja. "Ezt én nem fogom felvenni, ne hülyéskedjetek." Nem hülyéskednek. Müller ekkor rendezőért kiált: "Maximum a nadrágra! Nem fizetnek nekem annyit, hogy én ezt felvegyem, inkább egy szál faszban, mint ebben - tiltakozik kétségbeesetten, mi pedig nem értjük, hogy a fazon nincsen ínyére, vagy a bugyi színét nem favorizálja. Fizetésemelést nem, kegyelmet viszont kap. Még Leó is megszánja, hiszen a játékszabályokkal ellentétben nem fenekeli el légycsapóval.

Senki nem kérte, mégis megmutatta

"Nagyon ügyes keze van ennek a lánynak" - Müllernek egyből megjön a humora a következő feladatnál, amikor a piros bikinis hosztesz lány ragasztószalag segítségével csinál belőle múmiát. Ennél a játéknál már az eddig csendes Leó is hallatja végre a hangját: a földön fetrengve ordít, amikor a tetőtől talpig feltekert szalagtól a versenyzőnek saját magának kell megszabadulni. Müller a humorérzéke után végül a találékonyságáról is tanúbizonyságot tesz, majd ő megmutatja mindenkinek, így gondolhatja elszántan, mert meg is mutatja: egy óvatlan pillanatban a nadrágjával együtt szabadul meg a ragacstól és áll - szavaival élve - egy szál faszban a tizenéves tinédzserek előtt. Aki eddig nem érezte saját bőrén a mostoha időjárást, most szemtanúja lehet a hidegfronti hatásoknak - és ha a férfiak agya a lábuk közt van, már sejteni véljük, honnan a maroknyi ész kifejezés.

Leó a vesztesnek kijáró szivatást ezerszer jobban viseli: "Nem látom, hova kell bedugni" - panaszkodik, miközben egy óriási dioptriás szemüveg segítségével kell tűbe cérnát fűzni. Müller egyből rátesz egy lapáttal humorérzékéről tett tanúbizonyságára: "Leó, az ágyban is ezt mondod?"

Orosz Barbara szivatása a galériában!

Orosz Barbarát még a gravitáció is húzza

Mikorra már azt hinnénk, csupán kurta történettel gazdagodva térhetünk vissza a szerkesztőségbe, ismét belibben a lila ruhás Orosz Barbara, akinél végre megnyugodva konstatáljuk a hideg levegő jótékony hatását is. A színésznő csak akkor lesz kicsit rosszul, amikor kiderül, meg kell válnia szinte testrészévé vált magassarkújától. A következő feladatban ugyanis mindenkinek görkorit kell a lábára kapnia, majd Orosz Barbarát Leóhoz, Zimány Lindát pedig Müller Attilához ragasztószalagozzák, háttal egymásnak. A starttól célig gurulás alatt mindkét csapatnak sikerül egyensúlyban maradni, az örömteli sikoltozás után viszont Orosz Barbarával szemben győz a gravitáció - mellbevágó élmény ez számára, a hangos jajongások pedig arra engednek minket következtetni, hogy a beton jóval keményebb, mint a színésznő cicije. Kárpótlásul a frissen szárított vörös hajú műsorvezető alaposan megpakolhatja koktéljéggel Müller nadrágját, akire a pluszban adott kellékekkel együtt rá is fér egy alapos gatyába rázás. Az így nyert koktélt a kikapott játékosoknak kell meginnia - az ezt követő tusolás nem meglepő módon sokkal jobban esik a veszteseknek, Müller pedig kis kérlelés után megint ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy gatyájától megszabadulva a víz hőmérsékletét is közhírré tegye. Második próbálkozását már az égiek is megkönnyezik.