horoszkóp

Debreczeni Zita ajándékba kapja az új melleit

2007.09.26. 12:50
Majka excsaja is hamarosan a szilikonmellű nők táborát fogja gyarapítani. Már a méretet válogatja, a mellbimbóvarrás és a kibuggyanó vér látványa sem tántorítja el. Ha valaki érzékeny az ilyesmire, 20 másodpercre csukja majd be a szemét a videó lejátszása alatt.

A modellként ismertté vált Debreczeni Zita azért vágyik új mellekre, mert mint azt a juj.hu- nak elárulta "nem elég önbizalma van." Sokan vannak ezzel így, például a 2003-as Miss Europe, Laky Zsuzsi egyik barátnője is, aki egész egyszerűen nem tudott aludni a nyomasztó probléma miatt.

Minden nő elégedetlen magával, de míg a vastag combbal természetes módon is meg lehet küzdeni, a mellel nincs mit tenni, csak a szike és az implantátum segíthet. A szerencsésebbek - mint például Debreczeni - reklámmal is fizethetnek az új mellekért. Persze ehhez már valamennyire híresnek kell lenni. Az ismertség mértéke szerencsére nincs meghatározva, így nem akasztja meg az eljárást az, hogy kiderült, például az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tamásnak fogalma sincs arról, hogy ki az a Debreczeni Zita : "Azt sem tudom, ki az. Egyébként is, ki nem szarja le Debreczeni Zita mellét?"

Aki még annyira sem ismert, mint Majka volt kedvese, az se keseredjen el, ha nincs épp a zsebében fölös egymillió forint. A plasztikai sebészet munkatársa felvilágosítást ad arról is, hogy az áruhitelekhez hasonlóan bank az új mellekre is ad hitelt. Reménykedhetünk abban is, hogy egyszer beköszönt az a korszak, amikor egy, a mellbimbó helyére beillesztett köremblémával is reklámozhatjuk a sebészetet, a kellő megjelenés számot pedig egy éves nudista-bérlet lejárásával igazolhatjuk az intézet felé. Így mindenki korlátlanul beléphet a szilikon világba.