Danny DeVito ivással indítja a Karácsonyt

2006.12.21. 17:14 Módosítva: 2006.12.21. 18:18
A színész az ünnepeket családja körében tölti, elutaznak valami jó meleg helyre, és piálással köszönti a Karácsony reggelt.

Danny DeVito szerint a jól sikerült karácsony titka a klassz, meleg idő, a jó kaja, a családi kör, és a kellően korán elkezdett ivás. A pikolóméretű színész szokása szerint feleségével, Rhea Perlmannel és három gyerekükkel, a 23 éves Lucie Chettel, a 21 éves Gracie-vel és a 19 éves Jake-kel tölti az ünnepeket.

Meleg, kaja, pia

A színész a Starpulse.com-nak elárulta: "A családommal mindig együtt vagyunk Karácsonykor. Nagyon próbálom összefogni őket, és minél több időt tölteni a gyerekeimmel, mielőtt még nekik maguknak is gyerekeik lennének. Általában el szoktunk utazni valahová, például Indiába vagy Costa Ricába, és óriásiakat eszünk meg iszunk az ünnepek alatt. Nálam nagyon bevált, ha már Karácsony reggelén ivással kezdem".

Új oldal

De Vito a jelek szerint legújabb fícsörként a vicces-piálós akciókat fejlesztette ki magának, legalábbis december elején szintén berúgással került címlapokra. Akkor George Clooney-val mulatott akkorát, hogy még egy másnap reggeli showműsorban sem volt képes artikuláltan beszélni. Clooney is rendesen másnapos volt, pedig ő saját bevallása szerint a piálós éjszaka egy pontján titokban már inkább a dísznövényzetre öntözte a Limoncellót.