Cameron Diaz családot szeretne

2004.06.22. 12:07
Cameron Diaz eddig csak arra vágyott, hogy végre egyedül lehessen, és a macskáival legyen. Most azonban hirtelen meggondolta magát, és férjet szeretne, meg gyerekeket.
Cameron Diaz állítólag családalapításon töri a fejét, legalábbis legutóbb ezt nyilatkozta. Ezt már csak azért is nehéz elhinni, mert sokan beszéltek mostanában arról, hogy Diaz szakított barátjával, Justin Timberlake-kel. "Nem veszik komolyan Hollywoodban, mióta popsztárral randizik" - nyilatkozta egy közeli ismerős annak idején.

Mégis együtt

A pár azonban hamar rácáfolt a szakítás hírére, hiszen azóta is együtt mutatkoznak mindenhol, legutóbb egy repülőgépen rendeztek hatalmas pizsamapartit. Tény azonban, hogy bár régóta együtt járnak, még mindig nem költöztek össze, sőt a 31 éves színésznő többször hangsúlyozta, hogy remekül megvan ő egyedül is. A 23 éves Timberlake-kel meg aztán végképp nem akarja összekötni az életét, hiszen az énekes utálja a macskákat. Diaz viszont nem tudna meglenni kedvenc macskái nélkül, akiket az ágyába is beenged.

Sokan csodálkoztak, hogy járhat egy világhírű, érett színésznő egy poptinédzserrel, és hogy lehet, hogy a szőke sztárra nem tör rá a kapuzárási pánik. Nos úgy tűnik, mégis rátört, mással nem indokolható az a kijelentése, miszerint férjet szeretne, meg családot, és mindezért még a filmezésről és a karrierről is képes lemondani. A családot ráadásul fiatal barátjával, Justin Timberlake-kel tervezi.

Romantikus nyilatkozat

"32 éves leszek, bőven abban a korban vagyok, amikor az anyaság vágya kezd eluralkodni egy nőn" - nyilatkozta a színésznő az angol The Sun bulvárlapnak. "Hiszek abban, hogy egyszer férjhez kell menni, és hogy a házasság örökre szól. A szívünknek is meg kell állapodni."

Diaz és Timberlake egyébként már egy éve járnak, és rendkívül ragaszkodnak egymáshoz. Diaz minden júniusi programját lemondta, hogy elkísérje párját ausztráliai turnéjára. "Nem tudsz normális kapcsolatot létesíteni valakivel, ha nem látod rendszeresen. A távkapcsolatok végül mind megbuknak" - indokolta döntését. A pár egyébként jelenleg közös nyaralását tölti egy romantikus ausztrál üdülőhelyen.

Nem szereti a fenekét

Cameron Diaz a Sunnak azt is elmondta: gyakran érzi magát rondának. "Vannak napok, amikor szépnek látom magam, de van, amikor legszívesebben az összes tükröt összetörném. És igazából a fenekemet sem szeretem valami nagyon" - vallott önértékelési zavarairól a színésznő.