A revütáncosnő a francia FHM februári számában fekete fehérneműben és farmerbugyiban pózol. Az egyik fotón a stílusától kissé eltérő darabot éppen megigazítja. Bár a német olvasók szerint a híresség nem elég szexis, a francia polgárokat talán meggyőzi az a műsor, amit a párizsi Crazy Horse mulatóban láthatnak Von Teese főszereplésével.

A német Playboy decemberi száma után Dita Von Teese egy újabb európai férfimagazin hasábjain domborít hiányos öltözékben. Az amerikai revütáncosnő ezúttal a francia FHM februári számában látható, a fekete-fehér képek egyikén dögös titkárnő-szemüvegben feszül a falnak, egy másik fotón csak egy pici farmerbugyival fedett neccharisnyás feneke látszik (a képek feletti hirdetési sávban meg korhatáros videók ajánlói, úgyhogy csak óvatosan a kattintással).

Von Teese-t ugyanakkor senki nem vádolhatja kitárulkozással, két felvételen ugyan teljesen elterül az ágyon, de még mellét is csak részben csodálhatják meg a rajongók, ugyanis vagy hason fekszik, vagy melltartó fedi. A franciák remélhetőleg nem lesznek olyan kritikusak, mint a magazin német kiadásának olvasói, ugyanis szerintük a táncosnő egyike a száz legkevésbé szexis hírességnek. Igaz, Von Teese a szavazatok alapján csak az 58. helyen végzett, ami ebben az esetben sokkal jobb, mintha az első tíz között szerepelne.

Párizsban járt...

Talán azért esett a lap választása Marilyn Manson volt nejére, mert mostanában nagyon sok időt tölt a francia fővárosban. Többek közt tiszteletét tette a párizsi divathéten, és két héten keresztül fellép a híres a párizsi Crazy Horse mulatóban. Első műsorát február elsején adta, az utolsóra pedig Valentin-napon kerül majd sor.

A Just Jared információi szerint Von Teese nem csak táncol műsorában, hanem két dalt is előad. "Úgy gondolom, hogy Párizsban még mindig tisztelet övezi a revütáncosokat. A Crazy Horse-t tinédzserkorom óta lenyűgözőnek találom" - nyilatkozta a híresség a Reuters hírügynökség munkatársának. Hozzátette, műsorában az intézményre jellemző stílust szerette volna ötvözni a klasszikus amerikai revütánc stíluselemeivel.