Ismét feltűnt Nyíregyháza környékén Dobó Kata és a titokzatos új barát, aki az eddigi információk szerint orvos és búvár. A pár hétvégi kiruccanásáról Csisztu Zsuzsa unokatestvérének bulvárlapja írt, amelynél a műsorvezető főmunkatársként tevékenykedik. Csisztu szerint viszont nem ő buktatta le a színésznőt, hiszen csak tanácsokat ad a lapnak, a szerkesztéshez és a cikkekhez semmi köze.

Egy Nyíregyháza melletti tó közelében bukott le Dobó Kata és újdonsült szerelme, akiről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy orvos, szeret búvárkodni és valószínűleg Gábornak hívják. A Bors szerint Dobó Kata Egyiptomban, búvárkodás közben ismerkedett meg egy férfival, majd később egy partira is az Egyiptomban megismert férfi oldalán érkezett. A lap megkereste ez utóbbi férfit, aki azt bevallotta, valóban búvárkodott Dobóval, ám tagadta, hogy azóta is kapcsolatban állnának. A Bors szerint viszont a páros az utóbbi időkben többször is feltűnt Nyíregyháza környékén.

Klikk!

Visszavárják őket

A színésznőt és titokzatos kedvesét legutóbb a Nyíregyházához közeli Császárszállási tónál, egy autóban látták - erről a bulváros.hu nevű lap írt, amelyet Csisztu Zuszsa unokatestvére alapított. A lap egy juhász beszámolója alapján tudni véli, Dobó Kata megtalálta a szerelmet. Szigeti Ferenc juhász a lapnak nyilatkozva arról beszélt, a környéken nagy felbolydulást okozott Dobóék megjelenése, ám - egy finom halászlével - visszavárják őket.

Csisztu Zsuzsa csak tanácsot ad

Csisztu Zsuzsa a Borsnak azt mondta, csak tanácsokat ad unokatestvérének a bulváros.hu szerkesztéshez, a cikkekhez semmi köze sincs. Ennek némileg ellentmond, hogy a lap impresszumában főmunkatársként van feltüntetve.