horoszkóp

Brad Pitt és Angelina Jolie lagzija húsvétkor lesz

2007.03.28. 12:27
Nem sokkal azután, hogy negyedik gyereküket is bemutatták a családnak, Brad Pitt és Angelina Jolie összeházasodik. A lagzi húsvétkor lesz a Dominikai Köztársaságban, ahova a színésznőt szép emlékek kötik.

A lapok egy héttel korábban közölték, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie valóban összeházadosik, most már azt is tudni, a lagzi húsvétkor lesz a Dominikai Köztársaságban.

Bővülő számú gyerekek

A színésznő azóta kötődik a karib-tengeri szigetvilághoz, amióta ott forgatták a The Good Shepherd című filmet. Brad Pitt is kötődik ahhoz, amihez menyasszonya, és lelkesedésében már vett is egy hatalmas földterületet a szigetországban. A család egy farmot szeretne építeni, hogy az egyre bővülő számú gyerekeik ott cseperedhessenek fel.

Az esküvőről nem közöltek részleteket a lapok, a vendéglista egyelőre nem ismert, a pár állítólag a nyilvánosság teljes kizárásával szeretne egybekelni. Néhány találgatás szerint Angelina Jolie ruhájának uszályát legidősebb fia, Maddox, és legújabb szerzeményük, a vietnami születésű Pax viszik majd, de a kétéves, etiópiai Zahara és közös gyermekük, Shiloh megjelenik majd az esküvőn.

Az élete megváltozott

A lagzira nem sokkal azután kerül sor, hogy a pár a dél-vietnami Tam Binh árvaházból örökbe fogadott egy hároméves kisfiút. A pár érkezésére az árvaházi gyerekek nagyon készültek, népviseletbe öltöztették őket, virággal és énekszóval köszöntötték a színészpárt. Miután kiválasztották Pax Thient, az igazgató arról nyilatkozott, Pax napja ugyanúgy indult, mint a többi gyereké, de az élete ezen a napon megváltozott. Feltéve, hogy drogos édesanyja vissza nem követeli a kisfiút a Pitt-családtól.