horoszkóp

Dömsödi Gábor túlélte az infarktust

2007.06.04. 14:36
Hajdú Péter telefonon beszélt a beteggel, a NéwShowr műsorvezetője jobban van, kijött az intenzív osztályról, és szerdán hazamehet a kórházból.

Szombaton mentõhelikopterrel szállították a salgótarjáni kórházból Budapestre Dömsödi Gábort, szívinfarktus gyanújával. A vizsgálatok során a gyanú beigazolódott, valóban egy enyhébb lefolyású infarktussal kellett megküzdenie a mûsorvezetõnek. Estére már jobban érezte magát, de továbbra is az intenzív osztályon kellett maradnia, kivizsgálásra.

Kijött az intenzívről, szerdán hazamehet

A Budai Irgalmasrendi Kórház kardiológiai osztályán továbbra is vizsgálják Dömsödi Gábort, aki ma délelõtt már kijöhetett az intenzívrõl. Megkerestük Hajdú Pétert, Dömsödi Gábor mûsorvezetõtársát, hogy a beteg állapotáról érdeklõdjünk, aki elmondása szerint ma reggel is beszélt a beteggel telefonon. A Velvet kérdésére azt válaszolta, hogy Gábor kijött az intenzív osztályról, de továbbra is folyamatosan vizsgálják. Elmondta, hogy szerdán - amennyiben addig nem lép fel komplikáció - barátját hazaengedik a kórházból.