horoszkóp

Részegen egész emberiek a hírességek

mm
2008.04.29. 19:08
Naomi Campbell felismerhetetlen ha nagyon részeg, Brittany Murphy bárgyú, van olyan, aki járásképtelenre issza magát, és olyan piálás is van, ami utána címlapot ért. Például Harry és Vilmos herceg mellfogdosós házibulija. Csak most egy csokorra való részeg celeb.

Az a jó a hírességek életében, hogy rengeteg partira, premierre, ilyen-olyan megnyitóra járnak, ezért sokszor kell akár udvariasságból is inniuk. Néha viszont elkapja őket is a gépszíj, jól berúgnak, és akkor végre ők is úgy néznek ki, mint minden rendes részeg ember. Ezeket szedtük most össze.

Naomi Campbell

Naomi Campbell

Nem ismerték fel ugye? Naomi Campbellről nem mai már ez a fotó, de ez semmit sem von le abból, hogy mennyire részeg rajta a híres modell. A kép még 1998-ban készült a Louis Vuitton egyik Los Angeles-i üzletének megnyitóján. A modell arról híres, hogy rendszeresen keveredik valamilyen botrányba magatartása miatt. Legutóbb a British Airways járatairól tiltották ki.


Brittany Murphy

Brittany Murphy

Igazán csodás ez a kép. Egyrészt azért, mert két részeg celebet kapunk meg egy fotón: Brtittany Murphyt és Winona Rydert. Másrészt azért a nézésért, amit a két színésznő bemutat. Hasonló fotók garmadájával találkozhatunk a különféle elektronikus tánczenei partikon készült galériákban. Murphy és Winona még 2001-ben, a Marc Jacobs tavaszi divatbemutatóján eresztette el a haját ennyire.


Hugh Grant

Hugh Grant

Az angol színész 2002. augusztus 22-én iratkozott ki egy New York-i hotelből egy fél üveg Heinekennel a kezében. Granttől nem áll távol sem az utcán piálás, sem az, hogy ittasan vezessen. Március elején Grant akkor került bajba, amikor egy elegáns londoni étteremből távozva egy fotósnak sikerült lekapnia az autóba szálló színész mellett egy bontott sört is a kocsiban.


Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz Paris Hiltonnál szórakozott be ilyen jól még 2007 tavaszán. Ehhez az archoz nagy eséllyel egy kissé összefüggéstelen, hangerőt és hangmagasságot gyakran váltó beszéd és a gyors hányás lehetőségének állandó veszélye társul. A színésznő Hiltontól kocsival távozott, és annyira részeg volt, hogy nem ismerte fel az autóját, ebben egy másik bulizó segített neki.


Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles

Ne csodálkozzon, ha Beyoncé Knowlesról a mellékelt ábra alapján az ijesztő és az iszonyatosan részeg szavak jutnak az eszébe. Az énekesnő ugyanis ezen a képen tényleg ijesztő és iszonyatosan részeg. A képen Knowlest Jay Z kapja el, aki azóta már az énekesnő férje. A csúnya lerészegedés a Vanity Fair Oscar-partiján történt, a Mortons nevű helyen.


Colin Farrell

Colin Farrell

Az a szomorú ezzel a 2004 novemberi képpel kapcsolatban, hogy Colin Farrell állítólag itt még csak a buli elején tartott: a Chateau Marmont-ban kezdte az estét - ahol egyébként Paris Hilton és Lindsay Lohan is szívesen megfordul -, és innen indult tovább, hogy belevesse magát az éjszakába. Valószínűleg jó nagy csobbanás volt, nem véletlen, hogy Farrell azóta az elvonót is megjárta.


Harry herceg

Harry herceg

Így mulat egy angol úriember. Harry herceg annyira jól és annyira sokat szórakozott a 2007-es évben, hogy partiarc díjjal tüntették ki. Harry és Vilmos herceg kedvenc helye a londoni Bouji's. Ez a kép is ott készült, igaz még 2006-ban. A lapok rendszeresen beszámolnak a hercegek kalandjairól, nem véletlen, hogy miért.


Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reeves ezen a képen ötvözi a Cameron Diaz-féle hányásveszélyt a Colin Farrell-féle macsó részegséggel. A Mátrixból ismert színész persze örülne, ha nem fotóznák le ilyen állapotban, ezért a kezével jelez. A kép még 2006-ban készült, amikor egy nyári estén Reeves egy ismeretlen nővel távozott a The Ivy nevű igencsak felkapott londoni étteremből.


Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson ezen az éjszakán a sminket is leitta magáról. A leharcolt celeb képét nagyon finom részletekkel sikerült elérnie. A lecsüggedő száj, az elkenődő szem, a kibuggyanás közelében járó mell. És persze a leírhatatlan hajról még nem beszéltünk. Anderson ezen a képen éppen távozik a Chateau Marmont-ból egy 2005-ös Oscar előpartiról.


Paris Hilton

Paris Hilton

A Magyarországot is megjárt Paris Hilton mindig, minden helyzetben valami különlegessel képes előállni. Nem volt ez másképp azon a bostoni bulin sem idén februárban, ahol teljesen részegen eldőlt egy bőrkanapén, felcsúszott a szoknyája, kilátszott a harisnyája miközben egy mikrofonba énekelt. Az ilyen momentum az, amin olyan jókat lehet kacagni a különféle romantikus vígjátékokban, amiknek általában a már látott Hugh Grant, Cameron Diaz, vagy Renée Zellweger a főszereplője. Paris Hiltonnak ez is, mint sok minden más, tényleg a való életben is összejött.

Jordan, aka Katie Price

Katie Price

A Jordan néven jobban ismert brit melltulajdonos, Katie Price ezen a képen annyira berúgott, hogy egy ismeretlen férfinak kellett őt egyenesben, de legalábbis lábon tartania. A kép nemrég, márciusban készült egy olyan nap végén, amit Price egy szépségszalonban kezdett és nagyjából a teljes öntudatlanságban fejezett be. Szerencséjére elkísérték a barátai, akik között vállról vállra dőlve haladt.