horoszkóp

Jordan részegen botladozott

2008.03.10. 17:15
A modell hétvégén két celebbarátnőjével - Alex Currannal és Natasha Hamiltonnal - végigjárta Liverpool összes bárját. Jordan, vagyis Katie Price a sok alkohol következtében siralmas állapotba került; ruháján egy óriási folt éktelenkedett, és majdnem padlót fogott az egyik szórakozóhely előtt. Szerencsére egy ismeretlen férfi még időben elkapta.

Katie Price, aki a napokban mutatta be fehérnemű kollekcióját néhány molett modell társaságában, alaposan felöntött a garatra, amikor valamelyik nap több liverpooli szórakozóhelyre is ellátogatott. A kocsmatúrára elkísérte egyik legjobb barátnője Alex Curran is, aki mellékesen Steven Gerrard focista felesége. Azt est folyamán csatlakozott hozzájuk az Atomic Kitten egykori énekesnője, Natasha Hamilton is – olvasható a dailyrecord.co.uk oldalon.

A szemtanúk szerint Katie Price meglehetősen rossz állapotban, ám jókedvűen támolygott ki a H bárból; ruháján egy óriási folt díszelgett, és kis híján elesett. Szerencsére egy járókelő még időben elkapta a modellt, aki így sérülések nélkül úszta meg az incidenst. A Sun információi szerint a csöppet ittas celebet végül barátnője vitte haza vasárnap hajnalban.

Kétemberes munka

A modell alig két hónappal ezelőtt nem volt ilyen szerencsés. Akkor a lépcsőről esett le, és kórházba is került. Ezt állítja legalább is a hollywoodrag.com oldal, amit Jordan myspace-es bejegyzéseire hivatkozott. Ami a piálást illeti: bár régebben Price nem vetette meg az alkoholt, azt állította, hogy gyermekei miatt lemondott a nagy ivászatokról. Ráadásul férje, Peter Andre szintén nem kedveli, ha változó mellméretű neje felönt a garatra, ugyanis olyankor teljesen megváltozik a viselkedése.

Ezt igazolta az egyik kirúgott dadus is, aki szerint a celeb rossz anya, hiába szavazták meg pár hónappal korábban a Mother & Baby magazin olvasói az év celebanyukájának. Becky Gauld elmondta, Jordan gyorséttermi koszttal tömi és elhanyagolja gyerekeit, valamint káromkodni tanítja beteg és vak kisfiát Harvey-t, aki egy korábbi kapcsolatából született. Sőt, néhány napja az is kiderült, hogy Price élete „nehezebb időszakaiban” vényköteles gyógyszereket szedett, ám szóvivője állítása szerint soha nem kokainozott.