Dukai Regina szerint a boldogság nem függ nemi hovatartozástól, bőrszíntől, vallástól vagy politikai nézetektől, és ezt el is énekli. Érezd!

Dukai Regina modell, énekesnő, divattervező, az elnyomottak jó barátja, a diszkrimináció elleni küzdelem Szent Johannája készített egy dalt a toleraniciáról. Bizony. Kaptunk róla sajtóközleményt is.

" "Már az óvodában és az iskolában is ugyanúgy barátkoztam minden gyerekkel, szerintem csak jó és rossz ember van, ami nem függ faji kérdésektől vagy szexuális beállítottságtól." - vallja Regina, aki szívesen áll minden olyan kezdeményezés mellé, amely egymás elfogadását hirdeti. Az Érezd című dal klipjének világa egészen más,  szerepelnek benne melegek, ázsiai fiatalok, vagy éppen egy agyontetovált fiú. Regina nem gondolja, hogy egy dal mindent megváltoztat, de reméli, hogy a figyelmet felhívhatja arra, hogy gyűlölködés helyett inkább elfogadásra van szükség." A modell bízik abban, hogy pozitív hatást ér el meghökkentőnek titulált klipjével. Ön hökken?

 "A szereplők között barátaim és modellek is feltűnnek, de nincs szó szerepjátszásról" - írja nekünk Dukai. "Aki odajött a forgatásra, az vállalta saját magát. A klipben szerepel olyan, aki meleget játszik, és valóban az is. A cél nem a polgárpukkasztás, csupán a téma fontosságának hangsúlyozása. Én személy szerint még többet mutattam volna, a klipben látható vízfal szerintem nagyon tompítja a hatást, én többet bevállaltam volna. Nem csókolózik senki, csupán két ember szerelmét szerettük volna megmutatni, nemtől és faji hovatartozástól függetlenül."