horoszkóp

Fred Durst privát pornósztárként tündököl

2005.02.28. 14:09
Paris Hilton után újabb celebritás privát anyagait teregette ki a neten egy hacker. A Limp Bizkit nevű zenekar énekese, Fred Durst feltört számítógépéből előkerült filmecskén szexuális tevékenység közben látható a tetoválásai ellenére is erősen malactestű énekes. A malacoktól ezúton is elnézést kérünk.

A Fleshbot.com portál akkurátusan összegyűjtötte mindazokat a linkeket, amelyeken állítólag a Limp Bizkit énekese, Fred Durst feltört telefonjának érdekfeszítő tartalma tekinthető meg. A tartalom nagyjából ki is merül egy homevideóban, amelyben a nagy, szőrös hassal rendelkező zenész hátulról tesz magáévá egy arc nélküli hölgyet. Egyes weboldalak azonban előzékenyen a videóból kivágott filmkockákat is közzétettek arra az esetre, ha valaki nem bírná kivárni, míg a mű letöltődik. A Velvet ezúton ajánlja a galériát a rajongóknak, az ellendrukkereknek, vagy bárkinek, akinek épp nincs jobb dolga, és biztos, hogy már csak ez hiányzik neki.

Fontos részletek

Tekintse meg képeinket!
A film és a képecskék mellett Durst egy e-mailje is napvilágra került, melyben Paris Hiltont vonja felelősségre kissé sértődött hangnemben, amiért úgy eltűnt, "pedig múlt héten még azt mondtad, hogy én vagyok az igazi". Az igazikhoz méltó önmegtartóztatás netovábbjaként azt is megosztja a szintén meghekkelt örökösnővel, hogy mióta nem találkoztak, nem borotválkozott.

Zsarolás is lett volna?

Egyesek szerint ez az akció is a már csak T-Mobile Terroristaként emlegetett ismeretlen hacker nevéhez fűződik, aki múlt héten Paris Hilton telefonszámlistájának és mobiljában őrizgetett privátfotóinak közzétételével szerzett érdemeket. A Fleshbot azt állítja, hogy egy ismeretlen feladótól kapták a videót, amelyhez küldője egy szövegfájlt is csatolt: "David Hans Schmidt... Szép próbálkozás volt, de ahelyett, hogy ebből is te keresnél pénzt, mi ingyen odaadjuk :)"

Az említett úr egy újságíró, aki arról ismert, hogy általában ő képviseli a hírességeket, amikor pucér képek jelennek meg róluk. Schmidt most azt állítja, hogy valóban megkeresték őt ismeretlenek, és rajta keresztül megpróbálták visszavásároltatni a videót Dursttal. A megegyezés azonban nem jött létre, és miután a hackerek visszaléptek a tárgyalásoktól, a videó valóban feltűnt a neten.

Fred Durst az MTV Newsnak elismerte, hogy valóban ő szerepel a kiszivárgott felvételen, azt azonban tagadta, hogy feltörték volna telefonját. Mint mondta, a videó otthoni számítógépén volt, melyről szervizelés közben kerülhetett illetéktelen kezekbe a felvétel. A T-Mobile szóvivője, Bryan Zidar a Cnetnek elmondta, kizárt, hogy telefonfeltörés kapcsán került volna ki a videó: Durst nem is T-Mobile előfizető, Hilton Sidekick telefonja pedig nem képes videót felvenni.