A szexvideók és leszbikus fotók után Paris Hilton összes ismerősének telefonszáma és e-mailcíme elérhető az interneten, miután hétvégén egy leleményes hackercsoport megszerezte a bizalmas információkat. A sztávilág fele dühöng, a mókáskedvűek Christina Aguilerát, Eminemet és a többi hírességet hívogatják telefonon, az ínyencek pedig Hilton személyes jegyzeteit és fényképeit tanulmányozzák.

"Bocs, kurva" - kér elnézést Paris Hiltontól az a leleményes hacker, aki feltörte a színész-műsorvezető-modell-szállodaláncörökösnő mobiltelefonját, és annak teljes tartalmát felpakolta az internetre. Ennek következtében rengeteg sztártelefonszám kering vasárnap óta a világhálón, és a sztárvilág egyelőre folyamatos dühkitörésektől hangos. "Miamiban adtam meg neki a számom. Fogalmam sem volt, hogy a kurva mobiljában tárolja a számokat." - nyilatkozta idegesen az egyik, Hilton-telefonkönyvben szereplő sztár az újságoknak. Állítólag Eminem - akinek száma vasárnaptól szintén elérhető - is felkapta a vizet, így szegény Paris nem nagyon számíthat több szerepre az Eminem-videoklipekben.

Az ügyben az FBI is elkezdte a nyomozást, bár a hacker csoportról egyelőre csak annyit tudni, hogy magukat DFNCTSC-nak hívják. Az sem egészen biztos, hogyan tudták leszedni az információkat a telefonról, bár a T-Mobil weboldalát már töbször meghekkelték. Ha bebizonyosodik, hogy ez az eset is az ő hibájuk, nem kellemes persorozat elé néznek, és nehezen menekülhetnek a feldühüdött sztárok elől. Persze Paris Hilton sem arról híres, hogy széfben tartaná személyes tárgyait.

Hilton-haverok

Hiltons
Tekintse meg, miket találtak Hilton telefonján!
A sztárok közül nekünk Eminem volt a legszimpatikusabb, de hiába hívtuk nem vette fel. Ugyanígy jártunk Christina Aguilera és Avril LaVigne számával is, pedig időközben a The Drudge Riport megerősítette, hogy a számok eredetiek, akinek tehát kedve lenne beszélgetni valamelyik Hiltonhoz közel álló sztárral, megteheti, bár a telefonszámok többsége nyilván napokon belül megváltozik. Addig is lehet próbálkozni akár a Velvet-kedvenc Eminemmel ( 1-917-776-7643), esetleg Christina Aguilerával ( 1-310- 917-9191), a másik Hilton lánnyal ( 1- 310-926-5149), vagy akár mindkét lány mamájával ( 012-30-6945-1550-15). Elérhető még Anna Kurnyikova, Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője, és Cher fia is, emellett számos no-name Hilton ismerőssel is lehet csevegni, főleg, hogy ők valószínűleg nem is változtatják meg a számukat az eset után. A telefonos történetekről érdeklődéssel várjuk a beszámolókat, bár az amerikai újságok szerint vasárnap óta ellepik az idézett sztárokat telefonhívásokkal és e-mailekkel. A Hilton lány egyik barátnője, Amy Sacco már vasárnap délben több mint 100 telefonhívásról számolt be, nem kicsit idegesen.

Szex, csivava

Paris pedig nem érti, miért megint éppen ő. A hotelörökös leányzóra mostanában rá jár a rúd, nem elég, hogy home pornó videói sorra a netre kerülnek, csivavája havi rendszerességgel eltűnik, most még telefonját is meghekkelték. Lassan úgy tűnik, Paris-szel mindent meg lehet tenni, egy hónappal ezelőtt az e-mail fiókját törték fel, akkor szintén a fél világ olvashatta személyes leveleit, ami, bár ő maga nem nyilatkozta, ismerősei szerint igen felzaklatta. "Egy dolog, hogy a szexkazettáidat nézegetik, de hogy még az e-mailjeidet is elolvassák, az már a magánéletbe való durva beavatkozás" - nyilatkozta egy barát Paris nevében. Hiltonról egyébként nagy valószínűséggel elképzelhető, hogy mindezt élvezi, hiszen az ominózus kazetták máig nem tisztázott körülmények között láttak napvilágot, bár ő állítja, a meglehetősen profi körülmények között rögzített szexuális tevékenység házon kívül kerüléséhez neki semmi köze.

Leleplező bizonyíték

Klikk a képre!
Az ínyenceknek azonban nem a telefonszámok jelentik az igazi csemegét, hanem Paris telefonos feljegyzései, ami órákon át tartó szórakozást biztosít a kikapcsolódni vágyóknak. A Wizbang blog szerzői végigböngészték az összes jegyzetet, melyekből szerintük egyértelműen kiderül, hogy Hilton pénzt kap a szexvideókért, ezt bizonyíthatják azok a bejegyzések, mint például "Csekk Ricktől", ami Rick Solomonra, Paris volt férjére utal, aki az Egy éjszaka Parisban (One Night in Paris) című házi pornófilm másik szereplője. Emellett a telefon szerint Hilton belépett olyan weboldalakra, amelyek a kazetta árusításával foglalkoznak. Mindezek persze egyelőre könnyen kimagyarázható feltételezések.

Ismét háziképek

De megéri böngészni, mert igazán izgalmas feljegyzésekre lehet bukkanni, olyanokra, hogy "Lenny Kravitz wants me to do" (vajon mit?), meg hogy Nicky Hilton mikor és mivel repül Vegasba, és hogy "Gamsy wants a little kiss" (Gamsy puszikát akar). Emellett a barnából szőkére váltott Hilton lány gyakran figyelmezteti magát feljegyzéseiben, hogy ne felejtse el bevenni a fogamzásgátló tablettáját.
Értéket képviselnek természetesen a képek is, bár Paris Hiltonról készült meztelen, félmeztelen, vagy nem meztelen képek egyébként is tucatjával elérhetők már az interneten. Pikáns, meztelen képek természetesen a telefonban is voltak, igen jó minőségben. Aki a leszbikus-csókolózós Paris Hiltonra kíváncsi, nézze meg a galériát, bár nyilván mindenki ezzel kezdte.