Edvin Marton haveri csókja a reptéren

2007.09.13. 11:55
A hegedűsnek sok a szőke barátnője, akik csak haverok. Igaz, ő zenész, nem mágus, mégis azt állítja, nem csókolózik még akkor se, ha nekünk képeink vannak róla, hogy igen. Explaymate helyett ex-Balaton szépe is megteszi, pedig ez csak egy szép barátság. Kezdete. Vége?

Szenzációs feljelentő érkezett szerkesztőségünkbe, ami feltehetően nem kevés fejtörést okoz a mostanában nem csak a hegedűjét pengető Edvin Martonnak. A művészt, akivel a napokban furcsa jégpályás fellépése miatt is foglalkozik a sajtó, a reptéren kapták rajta, amint egy szőke nőt ölelget és csókolgat.

Szőke, vékony Miss Balaton vs. szőke, vékony Playmate

"Miután jobban megfigyeltem, azonnal megismertem a modellt, aki Miss Balatonként az FHM-ben is szerepelt. Gombosi Adriennek hívják.” – írja feljelentőnk, aki nem volt rest fényképet is mellékelni az esetről. Ezen tökéletesen látszik, hogy valóban minden a leírtak szerint történt.

Feljelentőnk továbbá azon morfondírozik, hogy most egyáltalán nem érti, mi is történik Marton körül, hisz a lapok nemrégiben még arról pletykáltak, hogy egy másik szépség, Pantinchin Edina oldalán virít, igaz, a hegedűs sztár mindezt nem erősítette meg.

Amikor nem csók a csók?

Mint ahogy most sem. Az viszont hallatszott a hangján, hogy eléggé meglepi kérdésünk, egy ideig még megszólalni se tudott, azt pedig hallhatóan egyáltalán nem realizálta, hogy kompromittáló fényképek vannak birtokunkban az esetről. „Nem tudok erre válaszolni, gondolkodnom kell, most golfpályán vagyok, mert a Gesztesi Karcsival golfpárbajozok, és arra kell készüljek.”

Adtunk neki egy nap haladékot, hogy akkor kitalálja, mi is a pontos igazság, de ő másnap se tűnt sokkal határozottabbnak. „Valóban találkoztam a szépségkirálynővel a reptéren, hiszen jó barátom, de nem a szerelmem. És egyáltalán nem csókolóztunk.”

Oh, azok a nyári éjszakák

A hegedűs tehát bevallotta, hogy találkozott a 2005-ös Miss Balatonnal, akit valószínűleg onnan ismer, hogy annak a bulinak ő volt a fő fellépője, amin a lány nyert, kollégánk elmesélése szerint amúgy inkább csajozott, mint hegedült az eseményen. Erre a nem csókolózásra többször is rákérdezünk, kezünkben tartván a fotókat, amik akkor pontosan nem tudjuk, mit ábrázolhatnak, de Marton csak azt hajtogatja, hogy nem csókolózott a lánnyal.

Így aztán ezt a vonalat feladjuk és rátérünk Pantinchin Edinára, az explaymate-re, aki szintén szőke és modell, és igencsak hasonlít a másik szőke modell lányra. Marton, alias Csűry Lajos hallhatóan nem szeretne nyilatkozni a vele való kapcsolatáról (se), közli, hogy Edinával is csak barátok.

Mi igazán örülünk, hogy a kölcsön Stradivarin játszó zenésznek ennyi szőke bombázó barátja van, már-már irigyeljük miatta, de azért szeretnénk, ha barátságukról szóló pletykákat Pantinchin is megerősítené, ám őt sajnos egész nap nem sikerült elérnünk.

Nem nevető harmadik

A következő döbbent csend akkor áll be telefonbeszélgetésünkben, mikor megkérdezzük, hogy jó, de akkor vajon van-e barátnője, olyan, akivel jár. A kérdés határozottan meglepi Martont, aki hosszas gondolkodás után úgy dönt, erre a kérdésre egész egyszerűen nem szeretne válaszolni.

Inkább beszél a nagyon titkos golfpárbajáról Gesztesi Károllyal, amire meg is hív minket, majd újra közli, hogy nem csókolózott Gombosi Adriennel. Mi persze tudjuk, milyen az, ha a látszat csal.