A színésznő, aki tavaly ilyenkor még Joan Jett rockénekesnővel kavart, most másfél havi ismeretség után férjhez megy, sőt családalapításon töri a fejét.

Jóllehet, Carmen Electra még 3 nappal ezelőtt is tagadta barátainak, hogy eljegyezték volna, ma azonban hivatalosan is megerősítette az eljegyzési híreket - írja a DigitalSpy. Rob Patterson, a Korn zenekar gitárosa Las Vegasban, a színésznő közösen ünnepelt 36. születésnapján kerített sort a lánykérésre, amit egy gyémántgyűrűvel támogatott meg. Egy ismerőse szerint a Baywatch-babe fekete gyémánt ékszerét további kisebb fehér gyémántok díszítik.

"Évek óta anyaként képzelem el magam"

Egy éven belül gyereket akar

A színésznő tavaly ilyenkor még állítólag Joan Jett rockénekesnővel jött össze egy klipforgatás után, bár ráutaló magatartásukon kívül hivatalosan ezt nem erősítették meg. Leszbikus irányultsága mindenesetre már a múlté, mióta másfél hónapja szerelembe esett Pattersonnal. A dolgot egyelőre annyira komolyan gondolja, hogy még gyereket is tervez: "Évek óta anyaként képzelem el magam, és úgy tűnik, ez a vágyam végre teljesülhet" - nyilatkozta a The Sun napilapnak.

A leszbikus kitérő ellenére Electra nem most áll először oltár elé: korábban már Dennis Rodman kosárlabdázónak és Dave Navarronak, a Red Hot Chili Peppers egykori tagjának is igent mondott.